Brzo, ali nesigurno

  1. Dzankee
    srecno, rasni

    Hvala brate, ako ikada budem kupio dojavu za Brčko Prohema Open podeliću je sa tobom.

  2. shvati ovako ili onako samo nemoj naopako to je ko ljubav vrlo slicno tridesete nista neobicno

  3. Ajde Siti molim te!

  4. San Lorenco - Gremio 12gg

  5. Jebemu sunce ajde siti mamu vam jebem pa pogledajte i na nas sirotinju u pičku materinu.

  6. Kako govnjive utakmice.

  7. boh, zato sto su kvote na keceve bile 1.2 ili 1.3 fazon

  8. liga sampiona propo

  9. JEBO ME SVETI JERONIM NA NEBU

  10. Vraćam se pilićarenju trenutno jer sam bez para.

  11. Gore veče Lš ja ne pamtim

  12. Pa to je to ovo je veče kada je fudbal umro. Pa zanimljivije su utakmice naše reprezentacije sa Kazahstanom bile one godine kaka nismo imali nikakve šanse. I mrtvi siti ulaže milione u fudbal ne mogu one deformisane kretene da pobede, ne mogu ni 1 gol da daju. Ali nestaće para njihovim gazdama jer će nestati nafte mamu im jebem. Tako ti je to u životu sve se vrati, sledeće godine dabogda ne ušli u LŠ i dabogda ispali iz lige mamu im jebem. A dinamo igra mrtav fudbal preloše stvarno. Ali nije kriv toliko dinamo koliko su ovi krivi mamu im jebem primaju u minuti onolike pare kolike ja ne mogu da uzmem na tiketu sa njima ali vratiće im se sve ovo kad tad sve im se osušilo. Mislim i kladionice koje mame kvotama isto mamu im jebem. Ali doneće neki zakon zabraniće im rad mamu im jebem pa nek ga puše tajkuni odvratini. Ove večeras je smrt fudbala i španski cigani i mrtvi holandjani krvoloci ne mogu dati gola, ali zato navijači PSVa glasaju za Raju Kazablanka a ne za Delije na izboru godine pederi jedni jebali se sa Marokancima. A ovaj siti neka dobro zapamti ovo 0-0 jer će im se ovo vraćati godinama. Dabogda se Ferguson vratio pa im jebao mater kao što im je jebao mater godinama. Gnjide će proći kao Čelzi ove sezone. Mislim ovo je strašno šta se radi a i mislim da su neki igrači plaćeni da igraju na x jer je velika kvota, malo bogatašima para, oće još kurve nezasite. Ali neka u sledećem kolu ispadaju sigurno jer su pičke, englezi su uopšteno pičke jebem im majku najviše nameštaju posle italijana. Jebi ga kožu sam uložio na ovaj siti, da me lester oborio ne bi mi žao bilo ali siti cigani majku im izprejebavam i na noriču su me oborili isto namešteno bilo.

  13. Kladjenje na fudbal je tako 2003.fazon.

  14. Мрзи ме да читам, али све ово што је расни искуцао отприлике сам ја имао да кажем прошле недеље кад су играли зеро зеро са Нор(в)ичом

    Биће боље бураз

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.