Brzo, ali nesigurno

  1. дркка, иди до сокера, види да ти промене име, мора да то може да се уради, или да ти угасе тај стари рачун па да отвориш нов. у неко доба кад нема никог да се не брукаш џДД

    ја вечерас пребацио паре са старог на нови рачун, гомила нових игара на новом сајту, 1и0-2, 1и0-3, 1х и 2-3, 1-1 и 3-6, више тачних резултата, више комбинација голова, итд., допада ми се. а и изгледа боље.

    и изгледа да се сад може најавити исплата у било којој кладионици у србији, мада то није знала да ми каже радница да је сигурно, не зна још увек. ако је тако - биће то одлична ствар за слање пара без провизије.

  2. Цоа, како функционише бонус рачун, јеси добио кинту ? Ако си добио јел можеш да се кладиш том кинтом са бонус рачуна или се она активира тек кад будеш на нули на главном рачуну ? И јел постоји неки период до ког тај бонус мора да се потроши ?

  3. тај нови избор игара ће вероватно преломити да народ коначно крене да узима новце. и боље квоте. и нови сајт.

  4. Ovo sto laki kaze.

  5. BIH je zaostala država.

  6. ја вечерас пребацио паре са старог на нови рачун, гомила нових игара на новом сајту, 1и0-2, 1и0-3, 1х и 2-3, 1-1 и 3-6, више тачних резултата, више комбинација голова, итд., допада ми се. а и изгледа боље.

    A Boh kad je rekao da nemaju sve igre na starom na lomači hteli da me zapale
    Nubare

  7. Lečki mrav, lečki mrav skrenuo sa puta, skrenuo sa puta,
    lepo mu u sokeru pa sve dublje luta, pa sve dublje luta

    D. Collison-SAC UP+ 13.5
    Igraju protiv Nju Orleansa, granica je bila 222.5 poena, ne znam kolika je sad, a trebalo bi da bude gust meč. Sakramentu je povređen startni bek, tako da je Kolison i startovao prošlu i imao 22 poena, startovaće i ovu valjda a i ovako mu je prosek u sezoni bio oko 13.5 poena.

    J. Holiday-NOP UP+ 19.5
    Ista utakmica, odbrane bez. I Holidej startuje zato što je neko povređen i od kako Anderson igra kilavo, druga je opcija u napadu.

    K. Irving-CLE UP+ 21.5
    U Mozzart-u granica 23.5 (ispravka za ovo, malo pre sam stavio pogrešno). Dalas baš i ne brani dobro plejeve i generalno ne igra dobru odbranu, naročito u poslednje vreme.

    K. Durant-OKC UP+ 29.5
    Trebalo bi da bude neizvestan meč što znači da bi Durent trebalo da ima veliku minutažu i dosta šuteva. Boston igra prebrz tempo i ne brani krila baš briljantno, a još im je i Džej Krauder, startno krilo, povređen.

    M. Gortat-WAS UP+ 12.5
    Gasol ne igra za Čikago, Noa je odavno povređen tako da oni i nemaju centra. Vašingtonu su se u poslednje vreme oporavili svi igrači (ili bar većina njih) i trener još poprilično menja rotaciju iz meča u meč, ali Gortat bi trebalo da ima negde oko 30 minuta.

  8. LEČKI BRAV HAHAH
    Inače do jaja kad obrazložiš ovo da i nubovi koji hoće isprate

  9. Šomi, zaključan za sad, a legao istog trena kad i regularni avans, s tim što ja mislim da ne moraš da budeš na nuli da bi počeo da ga koristiš, nego da sprcaš onoliko koliko si bonusa dobio. Primer: Uplatiš dva soma, pogodiš kvotu 2.5, imaš 5, onda spičkaš dva, ostaju ti tri 'iljade ali se otključava bonus jer imaš dve hiljade u nedobitnim tiketima.
    A ne piše nigde da postoji neki period u kome mora da se iskoristi, pa računam što mi je duže zaključan - to bolje, logično, je li, heheh.

  10. Haha jeste, ali kontam da to nije mnogo bitno ljudima, mogu da pišem i detaljnu analizu filmova Tarkovskog, ne bi bilo važno ako dođe.

    A od poslednja 4 ovakva tiketa koja sam stavio (svi kvota preko 20), jedan je došao, jedan su došla 4 igrača od 5, pa sledeći 3/5 pa sledeći 1/5. Ako se nastavi serija, juriće i mene Rađ sa mutilicom za jaja ili koju već napravu koristi.

  11. Juve aka gost daje gol
    Dzankee nubara
    Bohor majstor

  12. Haha e to sa sigurnom pobedom sam par puta dobijao baš lepe kvote, a nekad padao odmah u 6. minutu. Ništa bolje nego kad padneš na tekmu manje-više čim je počela.

  13. mora neki suprajz da bude.arsenal sa onom postavom/sastavom nije ni za kurac,tako da juve.tacan rez 2:2.na penale prolaze

  14. Gore je kad se ograničiš golovima od do

  15. Jebo bi se a da ti ne udje

  16. Arsenal aka gost daje gol
    Dzankee nubara
    Bohor majstor

  17. Ентузијасти се понадали.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.