Brzo, ali nesigurno

1. дркка, иди до сокера, види да ти промене име, мора да то може да се уради, или да ти угасе тај стари рачун па да отвориш нов. у неко доба кад нема никог да се не брукаш џДД

ја вечерас пребацио паре са старог на нови рачун, гомила нових игара на новом сајту, 1и0-2, 1и0-3, 1х и 2-3, 1-1 и 3-6, више тачних резултата, више комбинација голова, итд., допада ми се. а и изгледа боље.

и изгледа да се сад може најавити исплата у било којој кладионици у србији, мада то није знала да ми каже радница да је сигурно, не зна још увек. ако је тако - биће то одлична ствар за слање пара без провизије.

2. Цоа, како функционише бонус рачун, јеси добио кинту ? Ако си добио јел можеш да се кладиш том кинтом са бонус рачуна или се она активира тек кад будеш на нули на главном рачуну ? И јел постоји неки период до ког тај бонус мора да се потроши ?

3. тај нови избор игара ће вероватно преломити да народ коначно крене да узима новце. и боље квоте. и нови сајт.

4. Ovo sto laki kaze.

5. BIH je zaostala država.

6. ја вечерас пребацио паре са старог на нови рачун, гомила нових игара на новом сајту, 1и0-2, 1и0-3, 1х и 2-3, 1-1 и 3-6, више тачних резултата, више комбинација голова, итд., допада ми се. а и изгледа боље.

A Boh kad je rekao da nemaju sve igre na starom na lomači hteli da me zapale
    Nubare

7. Lečki mrav, lečki mrav skrenuo sa puta, skrenuo sa puta,
    lepo mu u sokeru pa sve dublje luta, pa sve dublje luta

D. Collison-SAC UP+ 13.5
    Igraju protiv Nju Orleansa, granica je bila 222.5 poena, ne znam kolika je sad, a trebalo bi da bude gust meč. Sakramentu je povređen startni bek, tako da je Kolison i startovao prošlu i imao 22 poena, startovaće i ovu valjda a i ovako mu je prosek u sezoni bio oko 13.5 poena.

J. Holiday-NOP UP+ 19.5
    Ista utakmica, odbrane bez. I Holidej startuje zato što je neko povređen i od kako Anderson igra kilavo, druga je opcija u napadu.

K. Irving-CLE UP+ 21.5
    U Mozzart-u granica 23.5 (ispravka za ovo, malo pre sam stavio pogrešno). Dalas baš i ne brani dobro plejeve i generalno ne igra dobru odbranu, naročito u poslednje vreme.

K. Durant-OKC UP+ 29.5
    Trebalo bi da bude neizvestan meč što znači da bi Durent trebalo da ima veliku minutažu i dosta šuteva. Boston igra prebrz tempo i ne brani krila baš briljantno, a još im je i Džej Krauder, startno krilo, povređen.

M. Gortat-WAS UP+ 12.5
    Gasol ne igra za Čikago, Noa je odavno povređen tako da oni i nemaju centra. Vašingtonu su se u poslednje vreme oporavili svi igrači (ili bar većina njih) i trener još poprilično menja rotaciju iz meča u meč, ali Gortat bi trebalo da ima negde oko 30 minuta.

8. LEČKI BRAV HAHAH
    Inače do jaja kad obrazložiš ovo da i nubovi koji hoće isprate

9. Šomi, zaključan za sad, a legao istog trena kad i regularni avans, s tim što ja mislim da ne moraš da budeš na nuli da bi počeo da ga koristiš, nego da sprcaš onoliko koliko si bonusa dobio. Primer: Uplatiš dva soma, pogodiš kvotu 2.5, imaš 5, onda spičkaš dva, ostaju ti tri 'iljade ali se otključava bonus jer imaš dve hiljade u nedobitnim tiketima.
    A ne piše nigde da postoji neki period u kome mora da se iskoristi, pa računam što mi je duže zaključan - to bolje, logično, je li, heheh.

10. Haha jeste, ali kontam da to nije mnogo bitno ljudima, mogu da pišem i detaljnu analizu filmova Tarkovskog, ne bi bilo važno ako dođe.

A od poslednja 4 ovakva tiketa koja sam stavio (svi kvota preko 20), jedan je došao, jedan su došla 4 igrača od 5, pa sledeći 3/5 pa sledeći 1/5. Ako se nastavi serija, juriće i mene Rađ sa mutilicom za jaja ili koju već napravu koristi.

11. Juve aka gost daje gol
    Dzankee nubara
    Bohor majstor

12. Haha e to sa sigurnom pobedom sam par puta dobijao baš lepe kvote, a nekad padao odmah u 6. minutu. Ništa bolje nego kad padneš na tekmu manje-više čim je počela.

13. mora neki suprajz da bude.arsenal sa onom postavom/sastavom nije ni za kurac,tako da juve.tacan rez 2:2.na penale prolaze

14. Gore je kad se ograničiš golovima od do

15. Jebo bi se a da ti ne udje

16. Arsenal aka gost daje gol
    Dzankee nubara
    Bohor majstor

17. Ентузијасти се понадали.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.