Brzo, ali nesigurno

1. Торонто кец, а флипсе ?

2. црвена звезда снажна је

http://i.imgur.com/1aMhBU8.png

3. Na nas uzimaš pare pičko

4. Hocemo da rokamo ljute novce na lestera 2 2.6?

5. Sad ili nikad je to!

6. трокира сокеров сајт, или мој нет, не могу да уплатим тикет, а ово сам 'тео:

Торонто 1и+ (209.5)
    Дерозан 25.5 +
    Салинџер 12.5 +
    Холидеј 19.5 +
    Лилард 26.5 +

дакле лагано ће да дође, као за клинац.

7. Јесте, и јуче је јебавао але овако, а и ја једем говна чекам последњих 5 минута. Можда и боље, да не бацам паре, ал' који сам баксуз - долази, зато сам и окачио. :)

8. cao koliko si uplatio na sokera?

9. 2 'иљаде, свукао пола па ми вечерас прође неки бедни тикет те ме врати на почетак, дакле још 1000 да спрцам и откључавам бонус.

10. E to sam hteo da pitam. A na bonus jel moraju sve 4 utakmice na tiket ili moze cetiri singla recimo al da prebacujes dobitak na sledeci?

11. ја сам сконтао да се бонус откључава кад у губитним тикетима имам онолико колико сам бонуса добио, то је ваљда тако, а за ту другу ставку мислим да мора да буде минимум 4 утакмице на тикету с минималном квотом 1.25 свака. ал' веруј ми да не знам поуздано.

12. Skonto sam i ja to, al nisam da li mora na jednom tiketu 4 para.

13. Dabogda nikad ne došli do bonusa :D

14. Makaronac
    Dabogda nikad ne došli do bonusa :D

хтедох папету да напишем да ћу већ сутра да му кажем, па онда обришем и реко: "е неш колега" џД

едит: верујем да је на једном тикету, пап.

15. а имам смрдљив систем за откључавање бонуса, баш цигански. сад нпр. торонто почне да губи 5-6 разлике, скочи квота изнад 2, ставим 200 на кеца (јер сам циганин), онда сачекам да поведу и да на бостон буде квота изнад 2, па ставим 200 и на њих, и аутоматски имам 200 у губитним тикетима. не због добитка, него само због откључавања бонуса. е сад, ако не окрене торонто у неком делу утакмице - јбг. :ДДДДДДД

ал' у тим тврдим утакмицама углавном буде клацкалица резултат.

сад кад сам написао - делује пребедно, ал' ћу вечерас да испробам.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.