Brzo, ali nesigurno

  1. Торонто кец, а флипсе ?

  2. црвена звезда снажна је

    http://i.imgur.com/1aMhBU8.png

  3. Na nas uzimaš pare pičko

  4. Hocemo da rokamo ljute novce na lestera 2 2.6?

  5. Sad ili nikad je to!

  6. трокира сокеров сајт, или мој нет, не могу да уплатим тикет, а ово сам 'тео:

    Торонто 1и+ (209.5)
    Дерозан 25.5 +
    Салинџер 12.5 +
    Холидеј 19.5 +
    Лилард 26.5 +

    дакле лагано ће да дође, као за клинац.

  7. Јесте, и јуче је јебавао але овако, а и ја једем говна чекам последњих 5 минута. Можда и боље, да не бацам паре, ал' који сам баксуз - долази, зато сам и окачио. :)

  8. cao koliko si uplatio na sokera?

  9. 2 'иљаде, свукао пола па ми вечерас прође неки бедни тикет те ме врати на почетак, дакле још 1000 да спрцам и откључавам бонус.

  10. E to sam hteo da pitam. A na bonus jel moraju sve 4 utakmice na tiket ili moze cetiri singla recimo al da prebacujes dobitak na sledeci?

  11. ја сам сконтао да се бонус откључава кад у губитним тикетима имам онолико колико сам бонуса добио, то је ваљда тако, а за ту другу ставку мислим да мора да буде минимум 4 утакмице на тикету с минималном квотом 1.25 свака. ал' веруј ми да не знам поуздано.

  12. Skonto sam i ja to, al nisam da li mora na jednom tiketu 4 para.

  13. Dabogda nikad ne došli do bonusa :D

  14. Makaronac
    Dabogda nikad ne došli do bonusa :D

    хтедох папету да напишем да ћу већ сутра да му кажем, па онда обришем и реко: "е неш колега" џД

    едит: верујем да је на једном тикету, пап.

  15. а имам смрдљив систем за откључавање бонуса, баш цигански. сад нпр. торонто почне да губи 5-6 разлике, скочи квота изнад 2, ставим 200 на кеца (јер сам циганин), онда сачекам да поведу и да на бостон буде квота изнад 2, па ставим 200 и на њих, и аутоматски имам 200 у губитним тикетима. не због добитка, него само због откључавања бонуса. е сад, ако не окрене торонто у неком делу утакмице - јбг. :ДДДДДДД

    ал' у тим тврдим утакмицама углавном буде клацкалица резултат.

    сад кад сам написао - делује пребедно, ал' ћу вечерас да испробам.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.