Brzo, ali nesigurno

  1. провалио сам, крајслер иде у немачку, па хоће да прокоцка све некретнине што поседује, па да се тамо пријави као социјални случај. нема другог објашњења. тј. има, пада све тикете које окачи на тему, а све друге прође.

  2. Reci da je uplatio na Sokera 5 k i dobio bonus :-D

  3. Ma njegove pare, neka radi šta hoće. Ali degenko je ispao svakako

  4. Rasni

    E da li se moze desiti da trke kerova kasne u odredjenim kladionicama?

    То су снимци стари ко зна колико. Ако седиш довољно дуго у клаџи, можеш научити напамет трке, препознаш одмах на почетку какав ће бити исход.

  5. kasne u Grčkoj fazon po sat vremena u odnosu na nas
    vremenska zona jbg hahah

  6. pogledaj ovo bahato stvorenje
    somi23 objasnjavao pre mesec dana

  7. http://i.imgur.com/BjAON2C.png

    каква смрдљива циганштура ова Алертова успела да се врати у први сет после у тајбрејку ниједан минибрејк да направи а имала је прилику 4 пута други сервид противнице. После у 2. сету имала 2 пута брејк предност и на 3-1 имала 40-0 на ритерну и изгуби 5 везаних поена. Тај фазон је поновила још 2 пута до краја меча и изгубила од јебене Ковинић која има 1/8 скор и негативна на харду јебем је у пркно.

    http://i.imgur.com/qPx4guZ.png

    ово је тек прича за себе, буразеру реко неки лик да је сарадња наводно ја не будем лењ уђем на резултате на брзину и видим да су делили победе по сезонама одиграм и после 1/4 дигнем руке резултат био 8-23. Ухватим после нет по граду крај 3/4 они их стигли и испратим до краја на 3 минута имали су 7 поена предности рекох до јаја. На крају погледам пукли ко звечке шугави италијани...

    Све бисер до бисера

  8. ја сам направио две најлајкованије слике на његовој фејсбук страници, у чему је проблем

  9. имаш неки проблем

  10. шта хоћеш ти од мене је ли

  11. То су снимци стари ко зна колико. Ако седиш довољно дуго у клаџи, можеш научити напамет трке, препознаш одмах на почетку какав ће бити исход.

    не само то, него је намештено да кладионица буде у плусу у сваком случају, пошто ти избаце квоте, ти се кладиш и у зависности од тога ти пусте снимак који изаберу. некад изаберу снимак да добијеш, некад да изгувиш итд. слично као и са покер апаратима.

    ок, сад ме зајебавајте што сам додао нешто што сви већ знају.

  12. Navijam za Partizan, ali sam Srbin Pravoslavac
    http://oi66.tinypic.com/dli4xi.jpg

  13. Hahaah bravo truc necu se vise kladiti na konje, kerove, kino, tombolu, igrati poket i slotove i geminatore i to

  14. Makarone jel to na poluvremenu? Ja na poluvremenu odigrao al manja kvota jbg

  15. па да, у суштини ти добитак зависи од тога да ли си одабрао најмање играног пса, тј. пса који ће најмање пара узети кладионици

    браво псето, цигане \o/

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.