Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kakva je bre ovo sprdnja od bostona
Добро, бар сам то погодио. А сва три играча пребацили границу, стварно имам редак таленат.
http://i.imgur.com/cynlNkP.png
Ladno preokrenuli hahah
60 poena Brajant lol
rekoh ja 50+ će da ganja
Hahhahahhau odvratni govnjivi Dalas, kakva šaka jada majku im jebem
Ukoliko želite da večeras u 22h okačite ovaj gif:
http://static.tumblr.com/f20418d4dac3303f5653efc4a178f44a/905zxhy/iQEmjbvys/tumblr_static_tumblr_mjatuzs0lg1rb4km6o1_500.gif
ispratite Šomija23.
Kinsi 10.5+
Dangubić 5.5+
De Kolo asistencije 5.5+
Slukas 8.5+
Rejes skokovi 5.5+
управо сам дошао да те проклињем што те нема с тикетом, хвала мишо мој!
ништа ми се ово не свиђа, боље да ниси долазио.
Jović asistencije 4.5 granica, i to se mora probati jebeš ga. Hajns plus isto. Kontam da će nas danas De Kolo nakantati fino kao Teo onomad.
Рејеса ћу да ти узмем, за јовића се слажем, а и хајнс би требало да пребаци лагано.
Дам му добитан тикет он узме једног играча. Ех ко последњи изађе нека угаси свијетло.
Dangubić 5.5+
De Kolo asistencije 5.5+
Slukas 8.5+
Rejes skokovi 5.5+
Ovo mora doći da jebe rak raka! Kolika je ukupna kvota?
19 брт
Дангубић ми је најсумњивији, брзо улази у проблеме са фауловима, мада га играм стално и увек испоштује.
Naš najbolji šuter ili u top 2 sig
U svetu u kom se Džordan nije rodio.
Не бих да баксузирам, ал' мени се ту најмање кинзи допада, редовно је на тој граници од 10-11, истина гудурића нема па игра и више него до сад, а с друге стране жалио се на неку повреду ока, а опет, може да крене очајно са шутем како зна, јесте бржи од курбанова, а деколоа заболе да се цима претерано у одбрани, ал' шта знам.
А за нанда је реално да пребаци 5.5 асистенција, ал' опет, нешто мислим да ће нас он сад натрпати уместо теодосића, а да тео асистира више, мада у сваком случају би деколо могао у плус и са поенима, и са асистенцијама и са скоковима.
Мада можда и препишем све јер сам иначе дудук за играче ових дана, колико год лупао главу.
Ово иначе имам:
Ливерпул гг и 2-3
Севиља 1х и пп0-1
Виљареал х2 и 0-3
а ово планирам:
ЦСКА Н1 и +
Рејес скокови 5.5 +
Јовић асистенције 4.5 +
Теодосић 17.5 -
Воронцевич 9.5 +
Дангубић ми је најсумњивији, брзо улази у проблеме са фауловима, мада га играм стално и увек испоштује.
:D
4 minuta 3 faula :D