Brzo, ali nesigurno

1. Kakva je bre ovo sprdnja od bostona

2. Добро, бар сам то погодио. А сва три играча пребацили границу, стварно имам редак таленат.

http://i.imgur.com/cynlNkP.png

3. Ladno preokrenuli hahah

4. 60 poena Brajant lol

5. rekoh ja 50+ će da ganja

6. Hahhahahhau odvratni govnjivi Dalas, kakva šaka jada majku im jebem

7. Ukoliko želite da večeras u 22h okačite ovaj gif:

http://static.tumblr.com/f20418d4dac3303f5653efc4a178f44a/905zxhy/iQEmjbvys/tumblr_static_tumblr_mjatuzs0lg1rb4km6o1_500.gif

ispratite Šomija23.

Kinsi 10.5+
    Dangubić 5.5+
    De Kolo asistencije 5.5+
    Slukas 8.5+
    Rejes skokovi 5.5+

8. управо сам дошао да те проклињем што те нема с тикетом, хвала мишо мој!

9. ништа ми се ово не свиђа, боље да ниси долазио.

10. Jović asistencije 4.5 granica, i to se mora probati jebeš ga. Hajns plus isto. Kontam da će nas danas De Kolo nakantati fino kao Teo onomad.

11. Рејеса ћу да ти узмем, за јовића се слажем, а и хајнс би требало да пребаци лагано.

12. Дам му добитан тикет он узме једног играча. Ех ко последњи изађе нека угаси свијетло.

13. Kinsi 10.5+
    Dangubić 5.5+
    De Kolo asistencije 5.5+
    Slukas 8.5+
    Rejes skokovi 5.5+

Ovo mora doći da jebe rak raka! Kolika je ukupna kvota?

14. Дангубић ми је најсумњивији, брзо улази у проблеме са фауловима, мада га играм стално и увек испоштује.

15. Naš najbolji šuter ili u top 2 sig

16. U svetu u kom se Džordan nije rodio.

17. Не бих да баксузирам, ал' мени се ту најмање кинзи допада, редовно је на тој граници од 10-11, истина гудурића нема па игра и више него до сад, а с друге стране жалио се на неку повреду ока, а опет, може да крене очајно са шутем како зна, јесте бржи од курбанова, а деколоа заболе да се цима претерано у одбрани, ал' шта знам.
    А за нанда је реално да пребаци 5.5 асистенција, ал' опет, нешто мислим да ће нас он сад натрпати уместо теодосића, а да тео асистира више, мада у сваком случају би деколо могао у плус и са поенима, и са асистенцијама и са скоковима.
    Мада можда и препишем све јер сам иначе дудук за играче ових дана, колико год лупао главу.

18. Ово иначе имам:

Шахтјор х-1
    Ливерпул гг и 2-3
    Севиља 1х и пп0-1
    Виљареал х2 и 0-3

а ово планирам:

Фенер 1
    ЦСКА Н1 и +
    Рејес скокови 5.5 +
    Јовић асистенције 4.5 +
    Теодосић 17.5 -
    Воронцевич 9.5 +

19. Shomy23
    Дангубић ми је најсумњивији, брзо улази у проблеме са фауловима, мада га играм стално и увек испоштује.

:D
    4 minuta 3 faula :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.