и посебна захвалница панатинаикосу што ме је истресао из гаћа и салету нарочито са оном реченицом упућеном шпанским новинарима: "можда ћу звучати арогантно, али видимо се ускоро (у петој утакмици)".
makaronac, nemam 2 sigurna para ali imam preporuku za tebe. radi se o filmu big short...sjajan je...imas u onom postu napisah izraze neke osnovne iz ekonomije da se ne bi zbunio dok gledas film..ako ti nije jasno nesto pusti pvt
Dajte loptu Maciulisu kreteni
boston 2
Koliko si sig u to?
јебем ти мачилусе мајку шугаву
два шута промашује дегенчина
kao cigle da baca
како ми прелеп тикет сјеба говнарчина
ovih dana se vise isplati igrati par/nepar na basketu ili grcki kino nego ove kretencine mediokritetske iz evrolige vise/manje. slepci.
Ala je Siti sjebao raje.
barsa osvaja juroligu
alex abrines brat moj 54poena u finalu
dzankee daj 2 para NBA da stavim 1000.
dzankee daj 2 para NBA da stavim 20 maraka
http://vukajlija.com/forum/teme/69443-brzo-ali-nesigurno?strana=226#post_3491672
хахахахахх ниједна јебемти џД
и посебна захвалница панатинаикосу што ме је истресао из гаћа и салету нарочито са оном реченицом упућеном шпанским новинарима: "можда ћу звучати арогантно, али видимо се ускоро (у петој утакмици)".
nema nista toliko sigurno za veceras...ja odigrao 6 tekmi sitan tiket neki cisto da ispratim...
horford vise
korver vise
thomas vise
kawhi manje
barnes manje
parker vise
makaronac, nemam 2 sigurna para ali imam preporuku za tebe. radi se o filmu big short...sjajan je...imas u onom postu napisah izraze neke osnovne iz ekonomije da se ne bi zbunio dok gledas film..ako ti nije jasno nesto pusti pvt
vidio sam ono od prije neki dan, o vas jebo ćaća ludi :DD
nisam siguran bas papate
Погодио сам само Датомеа од четворице, очајно ми иде у последње време.
gol bolonje za isplatu... PA STA
bice zena bice para samo nece ovih godina vise nikada
armine daj mi neku tekmu kvote 1.15