Brzo, ali nesigurno

1. Bolivar 2+I
    San Jose 2+I

na 200

I isto to kombinacije , 4+, 1+I 2+II, 3+I

A evertona sam.krno dvojku na kvotz 4,8 pa e!

2. #Single2 20:30 Strum-Mattersburg 0-3(1,60) IDEMOOOOOOOOO LIKEEE ZA SRECU I PROLAZAK DANASNJIH PAROVA!

3. Dosao bolivar i san hose samo 1+pp,2+dp, uzas, samo 500 kinti.
    Danas bolivijci u 02:00 ponoviti.

Mada sam ja iskonbinovao u sucre 2+pp i trulijanos iz venecuele 2+p, i 3+p, i 4+...

4. ima li nesto za danas

5. Universitario sucre
    Trulijanos

Na golovw igraj

6. Trulijanos dosao 3+I
    Sucre 0:1 12min

7. kakav trulijanos pantera, opet si preterao sa gledanjem narkosa matori

8. Trujilaanoss
    Udaaram sse o chelo

9. sukre, onaj naivan dečačić iz prison break-a? nije tebi lako bratunga

10. Uu on je bas bio ddobro nadrkaaan

11. Mada sam ja iskonbinovao u sucre 2+pp i trulijanos iz venecuele 2+p, i 3+p, i 4+...

ПАНЋЕРА

Universitario sucre
    Trulijanos

Na golovw igraj

http://s32.postimg.org/k2o6bfb0l/venec.png
    http://s32.postimg.org/nx003jlvp/sucre.png

12. HELOUUU PIPL!
    IC JUROLIG DEJ!

13. da li ste spremni za pancerine dobitne parove???

14. Za koga će od favorita biti baksuzan petak 13-ti? Ja tipujem na Fener.

15. Fenerbahçe kazanacak

16. Ma kurac fener ide +20 veceras, cska dolazi na guzove moze cak loko u hendikepu da se gembla(ne znam koliki je) i vezati da dvojkom na mocnu poljsku arku koja ide u prvu ligu sigurna lova danas

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.