Brzo, ali nesigurno

1. Haha, žalji žajk ti kad daješ kvotu >1.03 to je praznik, a praznici moraju da se poštuju!

2. http://www.konzumshop.ba/images/products/021/02164251l.gif

како лажеш, зато ћеш друге да молиш по певетеу да ти проследе!

3. hahah ma ozbiljno
    vama srećno, ali mene te gluposti ne zanimaju :)

više volim kad npr. kao večeras singliram Reala u hendikepu i meni fino, jebeš "dojave" :)

4. а нећу ни ја јбг, обећ'о сам себи да не наседам више к'о квочка шта год да је.

5. Rano ona igrala, a iskreno nisam ni znao da igra danas :) Ovaj uplatio u pola 9 fazon.
    Kvota na Real je bila 3. Kontam na Barsu da je znatno lošija bila.

6. ја да имам пара ја бих сваки дан синглирао реала!

7. Ma da. Ja nisam imao muda i para da stavim Barsi 4 a ne 3 plus i na Reala da pojačam sa 2 plus al nema na online to. Reče mi Pele da rade nov sajt Sokera gde ima bukvalno sve

8. има онлајн и то, веруј ми, ја се баш разумем у онлајн клађење у сокеру.

едит: аха ево и папет се баш разуме у онлајн клађење.

9. Boh, što nije moglo umesto 2+ npr. Bredford da si odigrao I1+ II1+, iliti gol u oba, kvota veća nego te dve što si omašio, zajedno sa Bredfordom 2+.

I umesto 9 utakmica odjednom 7, da ne pričam što su kvote 1.15 i 1.10. Nemoj da bude da te kudim, pričam samo neko moje viđenje.

10. Nube nije za sve tekme isto ok?
    Znao si to?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.