Brzo, ali nesigurno

1. sacekajte jos malo da vidim nesto pa cu okaciti ovde nba gde cu staviti 15$

2. odigrao sam
    vest hem gg
    juve x2i0-3
    siti daje 1-3
    arsenal daje 2

pogodio sam nista

3. glupo mi je bilo da ti kazem, ali ti si brt bas veliki jadnik

4. ali se ne predajem pa sam odigrao i nba al sam sada praznog stomaka

5. Ako neko hoće, dobiće opet besplatne tipove do 5 kvote :P Kome je malo, ne mora da igra :P

6. ko je sa mnom u ovim teskim vremenima, jesce za mojim stolom kada prebrodimo ove oluje prijatelji dragi

a danas ko je uzeo tiket je neznalica realno

izgubili arsenal lever bajern totenhem siti i to posl, 2 nisu ni gol dala sto je realno bio uslov na 80% tiketa

7. Ja se ne predajem ni onda kada mi ladje potonu

8. imam neki kecap i malo hleba da me drzi do 5 ujutru dok pratim nba

9. Sutra u ovo vreme imaću 100 ispred ove brojke.

http://i.imgur.com/KiOkqkR.png

10. Arm uzmi i crni luk to imaš sigurno gajbi pa umači u so. Tunjevina ti isto dobro ide uz to

11. Ja u sokeru nemam ni ovu decimalu, jer može da se stavi i to na tiket, tako da stoji 0.00 xD

12. Hahahahah tunjevina, da brt, i pica mu dobro ide uz kečap :DDD

13. a pazi ovo jebem ti ipak sam jeo tunjevinu ahhaha al nisam imao luka

14. Samo Vesthem 2+ cela utakmica za 5.5k... jebem ti sunce, ovo nije normalno. U 6. minutu pao gol.

Drugar 9k, lik za stolom prekoputa 17k, lik koji tuce samo singlove na velike uloge, stavlja 20k na real 2-2i3+, kae:''Momci na ovo po ovakvoj kvoti se bubreg stavlja''.
    Samo ja nisan dobio tiket u celoj kladionici fazon.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.