U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I,šta kaže žiri? Jel prolaziš?
Neka to bude faktor iznenađenja.
Не уплићи жири удбашу. Ова земља у својој историји није забележила мање корумпирану скупину људи која је доносила суд и одлуку о нечему. Чак нас је и Вучић похвалио иако је најпре дао да се у Информеру објаве подаци о приходима жираната (јел се тако каже за чланажирија?) чијег тока извор на некакав волшебан начин истиче из Мишковићевог трезора?
Žiriju svaka čast, a Vučić nek jede govna.
axa
osta još Glavni
Nemoj da ga požuruješ lololo
Čekamo Glavnog, laganeze.
Aj, aj! Zezaj još malo :D
Unapred obaveštavam takmičare da ću svoje glasove, iz tehničkih razloga, objaviti sutra oko 10 časova (ne mogu da složim glasove preko telefona).
Edit: danas oko 10 časova, ponoć već je prošla.
Hvala na obaveštenju, vrlo ste ljubazni. Ja sam onaj Chule37, ali nemojte da moja učtivost utiče na vašu odluku.
Ne brini, neće.
Prcangija.
Evo u iščekivanju Glavnog još jednu revijalnu da podelim s vama http://vukajlija.com/sneza-the-frizerka/724723
Ovako nešto bih napisao da sam prošao...ko što nisam...pičke...:)
Ajd da otvorimo temu legalnu za reklamiranje definicija da se ne krije zapravo iza takmičenja?
Možda i ja okačim nekad nešto.
Чулага
Хипертрофични (или анаболични?) надимак за неког Чулета твог доброг гарија.
-Јеси ли га Чула шта је рекао?!
- Ма Чулага! Бого мој срами ли се бар мало..!
http://vukajlija.com/kurve-i-koks/724447
Kvalitet! I iskoristivo u ovoj tematici
'Nači do sutra čekamo?
Slatki snovi ^_^
Tačnije, već korišćeno u ovom krugu.
Bohić - šali se.
Mačak, to je bila šega. Verujem da će Advokado ispoštovati zbog onih 200 evra lolololo.