KOMPAREJŠN KOMPETIŠN - 2.kolo (Grupe&Tema, rok pisanja do 12.02, u 00:01)

1. I,šta kaže žiri? Jel prolaziš?

2. Neka to bude faktor iznenađenja.

3. Не уплићи жири удбашу. Ова земља у својој историји није забележила мање корумпирану скупину људи која је доносила суд и одлуку о нечему. Чак нас је и Вучић похвалио иако је најпре дао да се у Информеру објаве подаци о приходима жираната (јел се тако каже за чланажирија?) чијег тока извор на некакав волшебан начин истиче из Мишковићевог трезора?

4. Žiriju svaka čast, a Vučić nek jede govna.

5. axa

osta još Glavni

6. Nemoj da ga požuruješ lololo

7. Čekamo Glavnog, laganeze.

8. Nemoj da ga požuruješ lololo

Aj, aj! Zezaj još malo :D

9. Unapred obaveštavam takmičare da ću svoje glasove, iz tehničkih razloga, objaviti sutra oko 10 časova (ne mogu da složim glasove preko telefona).
    Edit: danas oko 10 časova, ponoć već je prošla.

10. Hvala na obaveštenju, vrlo ste ljubazni. Ja sam onaj Chule37, ali nemojte da moja učtivost utiče na vašu odluku.

11. Evo u iščekivanju Glavnog još jednu revijalnu da podelim s vama http://vukajlija.com/sneza-the-frizerka/724723

Ovako nešto bih napisao da sam prošao...ko što nisam...pičke...:)

12. Ajd da otvorimo temu legalnu za reklamiranje definicija da se ne krije zapravo iza takmičenja?
    Možda i ja okačim nekad nešto.

13. Чулага

Хипертрофични (или анаболични?) надимак за неког Чулета твог доброг гарија.

-Јеси ли га Чула шта је рекао?!
    - Ма Чулага! Бого мој срами ли се бар мало..!

14. 'Nači do sutra čekamo?

Proglasite u ponoć Lukca pobednikom

Slatki snovi ^_^

15. I iskoristivo u ovoj tematici

Tačnije, već korišćeno u ovom krugu.

16. Mačak, to je bila šega. Verujem da će Advokado ispoštovati zbog onih 200 evra lolololo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.