Kapitulacija i NATO

1. Е роки нисам витез нити браним "неке рибе" релано ме столи бојко што један лабави не може да забави. А и за остало. Него сам те скапирао као лика који по три месеца чека да уопште закаже дејт са рибом и успут дрка јазавца. Чим си ти поменуо фемкање и постављаш га као главни проблем јасан си ми ко 2+2.

2. Чуле лично ћу донирати канистер бензина три чаршава и гајбу са празним флашама колико се Бг цима за све остале и то је много.

3. мора мало фемкања па нема више тољага у главу рођаче

4. Бас то му је речено још на претходној страни али лабави не уме да забави патотие. Шташ брате идемо даље немош сад зауставити целу земаљску планету јер неки тамо лабави не може да забави.

5. maki usmeri tu mastu na nesto drugo nemoj na pisanje, kao da si ispao iz tarzanije.previse kitnjasto pises, antitalenat si za to.mucno je citati tu silu poredjenja i prideva u tvojim recenicama.ustvari ne previse kitnjasto nego mega mega kitanjsto

6. Царе, тема је НАТО, а не неки твој умишљај о генеалогији. Пробај да схватиш иако си идиот - Јан Столтенберг је генерални секретар НАТО пакта, пореклом Немац, презименом Немац. То је била поента коментара - НАТО=Немац=два светска рата са тим смрадовима=две окупације=нова окупација=српска страдања.
    Плус да тема буде додатно богата - исто ђубре је живело у Југославији један период. Свакако је Вучићев пријатељ, а ко је Вучку пријатељ, Србима сигурно није.

Најпростије речено - промашио си тему, а и даље је машиш.

7. Иначе, тема је класично српски застранила - једни се туку око термина, други око порекла, трећи око пичке, четврти око писања, пети око географије, шести око постера и све иде у курац...

8. Боље испасти са Тарзаније него из Краљева релано. Шта уопште ти тражиш овде где нема места лабавима. Која ће те са том раскуваном пилећом виршлом у бокама. Пали за Норвеј па нам пренеси искуства у карању комираних Норвежанки које се јебу због телесног ужитка и курца као таквог док ове наше у сексу траже неки виши смисао забога

9. e ionako smo totalno osiromaseni, pricamo o toj vojvodini i plodnoj zemlji a nikad nismo iskoristili ni 5% od toga.nema ovde sta da se cuva.bolje da dodje da radi onaj ko zna i hoce.makar nece da nas ubijaju

10. Па није ни днк Јенса Стотенберга тема ако ћемо право.

11. Мачак, слажем се, али објасни ти то Цару. Човек неће то да прихвати и тера даље као во кроз купус.

Него, Мачак, би ли рокнуо Јана међу рогове са 7,62 у име слободе и српства? Јес да би усро метак, али ипак...?

12. hahah ti si pretpostavljam iz bg i to ti je najveci kvalitet koji posedujes.ni svestan nisi koliki si brdjanin, nebitno odakle si.

13. Кога предлажеш лабави. Ајде кад већ препознајеш проблем да чујем да ли препознајеш и његово решење или си само још један у низу сињих кукаваца којима је конструктивност непознат појам сасвим. Будимо дакле КОНСТРУКТИВНИ. А то подразумева да предочиш и решење проблема на који нам указујеш. Све је друго спика снс манира ОВИ СВЕ ЗАСРАЛИ МИ НЕМОЖ ДОПЕРЕМО НУЖНИК КОЛКО ТО ЗАПЕКЛО ЕЈ

14. pa po mom pesimisticnom stavu jasno je da mislim da nema resenja
    koga predlazem, a ko vec nije dobio priliku..zna se cemu sluzi politika u srb

15. Granjka, ovo o čemu pričamo nije genealogija, pa daj izvrti bar Vikipediju kad već za bolju literaturu ne znaš pre nego što opališ termin, zvučiš gore od lorda protektora Tome.

Čovek nije Jan nego Jens, daj se koncentriši. Prezime ne može biti nemačko ako je iz Holštajna koji je Nemački taman koliko i predeo Lužica (da ti pomognem, to znači da nije uopšte). O pojmu anahronizma koje masovno upotrebljavaš ne mogu ni da govorim, bojim se da ti ne cvikne i to konopče što ti drži uši prikovane za glavu.

Teme se izuzetno držim, jedini koji pokušava da je skrene ne bi li se kako iskobeljao jer mu klasične metode upotrebe psovki i izmišljanja imaginarnih prijatelja alemanskog porekla ne pomažu u odbrani.

16. Испразно је ово све. Па и ја нзм који ће мени жајк у животу да бистрим свеЦку политику са чемерним вукајлијашима. Част изузецима више сам за неки мање озбиљан вид спрдње ово је већ предалеко одмакло до днк генералног секретара нато стиго караван хебот

17. labokv
    hahah ti si pretpostavljam iz bg i to ti je najveci kvalitet koji posedujes.ni svestan nisi koliki si brdjanin, nebitno odakle si.

Па, ако ћемо право, једини раван део, тачније небрђански, у Београду је Нови Београд. А од његовог постанка га насељавају искључиво брђани Избосне и Крвадске. Тако да су и "прави" и "дођош" Београђани заиста - брђани.

18. Царе, не разумем шта хоћеш да кажеш. Појасни.

19. Kako ne razumes pa ti si valjda pametan

20. Granjka, šta ti konkretno nije jasno?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.