Prijava

youtube.com/watch?v=i48ple2mxo0

Зар другачија опција и постоји. У НАТО
СВИ
СВИ
СВИ

Отано, нато, за брда та..

Бонапарта, узми терапију, мани се мене, ја ти нисам проблем.

I ja sam NATO pešadinac!

Granjka, ti svakako nikom nisi problem, izuzev samome sebi.

Бонапарта, јел то озбиљно мислиш? Успут, док пишеш дијагнозе из своје ћелије, дедер, реци како напредују твоји походи на Русију?

Retko si dosadna glava brt. Ja ne znam da li postoji jedna osoba na sajtu kojoj si zanimljiv.

Шоми, не разумем зашто ми се обраћаш ако сам ти досадан. Успут, ја не знам ко си ти нити ме занима твоје мишљење, али ти очигледно имаш потребу да га поделиш са мном, несвестан да ми је оно важно колико и птичији пролив. Па, кад је тако и ја жели да поделим моје мишљење о теби са тобом - Твоје понашање доживљавам као пролив - нити сам те звао, нити сам те дирао. Људи слични теби користе пролив-спуштања типа - ниси духовит, досадан си (то си већ написао), напиши нешто смешно, смараш, сви ти се смеју, нико те не воли... све оно што пилећи мозак са 14 година може да смисли. И онда седиш и чекаш да дођу мармуни и бубишарбе да те подрже, потапшу по рамену, да се сложе са тобом. Већ виђено, напорно је као пролив и глупо до коске.
Дељење је лепа ствар. Спаја људе.

Ne vredi granjkati† se sa granjkom, izgranjka granjka svakog na iskustvo.

† - Granjkanje je vrsta prepirke u kojoj je jedna osoba uvek protiv onoga o cemu se prica, koja brani svoj stav neutemeljenim cinjenicama i kvazi-intelektualnom retorikom, sa ciljem da ukrasi svoj post i zvuci inteligentno.

Ja granjkam, ti granjkaš, oni granjkaju, granjkologija, proučavanje granjke.

Целт, мајмуне треба увек газити и не штедети. Али, колико се ја сећам, нити сам те дир`о нити сам те вређ`о. Па ме занима - што онда је`ш гомна? Неки посебан разлог или само скеча ради? И кад то већ радиш, олижи и прсте, твоји су. Далеко од тога да сам интелигентан чим имам такве саговорнике, а оне твоје вендистичке кретенизме не могу да анализирам, превише подсећају на Власуљара и његову дегенерацију. Сори.

Vidi ga što zapenio. Jebote, vama pedesetogodišnjacima se ne sme ništa reći, odmah se durite i prozivate. Nisam ti ja kriv što si u krizi srednjih godina pa dolaziš ovde da zaboraviš probleme iz svog čemernog života svadjajući se sa nama pilićarima od 14 leta.

мармуни и бубишарбе

Hahahahah ajde deda spremaj se za slagalicu, pa na spavanje, sutra radni dan, pečati na šalterima se neće sami udarati.

Iskljucivo radi sketscha granjka, to je bar jasno. Sve ovde je radi dobrog sketscha.

Nejasno mi je samo kako ti nisi deo snsjugend-a, imas savrsen profil za to. Ne uklapa mi se tu nesto.