Фантастична бића - писање дефиниција

1. Uracgrgr nemoj da izmisljas ime ostalo moze.

2. Kace moja azdaha biti odabrana?

3. Ne razumem takmičenje, ja moram među navedenim pojmovima da biram šta ću da definišem? :(

4. Da. Ili mozes da dodas pojmam koji ces definisati.

5. Daj Pajo tu aždahu da vidimo valja li

6. Хорхе Луис Борхес, између осталог написао је и сјајан Приручник фантастичне зологије, у коме је описао све оне мање или више позната чудовишта. О свом делу рекао је следеће:
    „Дечака воде први пут у золошки врт. Тај дечак могао би да буде било ко од нас, односно, ми смо били тај дечак па смо то заборавили. У том врту, у том страшну врту, дечак види живе животиње које никад дотле није видео; види јагуаре, стрвинаре, бизоне и, што је најчудније, види жирафе. Први пут види непромишљену разноликост животињског царства и тај призор, који би иначе могао да га узнемири па ак и престави, заправо га разгаљује...
    ...Пођимо сад са золошког врта стварности на золошки врт митологија, на врт чију фауну не сачињавају лавови већ сфинге, грифони и кентаури...“

7. Eo sas je vidit kad pobjedi na takmicenju!

8. Хорхе Луис Борхес, између осталог написао је и сјајан Приручник фантастичне перверзије, у коме је описао све оне мање или више познате вагине. О свом делу рекао је следеће:
    „Дечака воде први пут у јавну кућу. Тај дечак могао би да буде било ко од нас, односно, ми смо били тај дечак па смо то заборавили. У тој кући, у тој страшној кући, дечак види живе пријатељице ноћи које никад дотле није видео; види Молдавке, циганке, азијаткиње и црнкиње,а што је најчудније, види доста наших жена. Први пут види непромишљену разноликост избора и тај призор, који би иначе могао да га узнемири па ак и престави, заправо га разгаљује...
    ...Пођимо сад са јавне куће стварности на митолошку јавну кућу, на кућу чију понуду не сачињавају обичне жене већ оне са три дојке, шимејли и миџети...“

9. Prijaaaavaaaalalalalalalalallalalalalalalaalallaalalalalalalalalalalalallaal!!!!!!!

10. Pa ovaj Pajo baš se zainatio da pobedi al sjebaće ga Stevčo

11. jao ne mogu da ti opisem koliko se necu prijaviti na ovo takmicenje

12. Kad uđem da vidim o kakvom se takmičenju radi i skapiram da sam upao na temu "Koju knjigu čitaš"
    http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140725231318/backupplace101/pt-br/images/e/ec/Grandpa-simpson-gif.gif

13. "koju knjigu čita mlada patizanka"

Edituj, mali keru.

14. Svako od nas u sebi krije neko svoje malo biće. Zato svako prilikom definisanja i treba da izabere svoje biće, a ne Kajzenovo ''Biće''.

15. Prijava! Može Šaptač?