Muško-ženska tema

1. pa tebi, zbog zablude da ti duša mračna

2. Mene pitaš Boh? Pa diže mi se, jbg. Mislim nismo se dogovorili, spontano se napalili, malo mrdnuli gace i op

3. Tebe brt. Pa sam na osnovu toga napisao jedan svoj slučaj

4. Desi se svakome, ja u tom trenutku nisam ni mislio o ljudima okolo. Ali sam se uvek pitao, kad bi ja i drugar ili vise drugara trebali da jebemo jednu ili dve ribe zajedno, da li bi mi se digo od neprijatnosti zbog prisustva drugog muskarca

5. Zbog toga mrzim bazene te javne, uf. Sreća pa mogu priuštiti svoj bazen (onaj nadzemni).

6. E Maesto probao sam to 2 u 1 al sa 18 fazon tad sam mogao prcati kobile na ledu u trku tako da nije merodavno jbg

7. Maestro, zar se nikad nisi bavio nekim grupnim muškim sportom?

8. чуле постајеш легенда полако али сигурно

9. Eh, Kosmo, ima mraka i mraka. Ali ovo je zabavni sajt :)

10. Aaa do kada traje glasanje! :)

11. Interesantna tema skroz. Milion puta htedoh nešto napisati, a onda radoznalost proradi i dok pročitam šta se u međuvremenu pisalo, zaboravim šta sam htela.

12. planiram da za 2-3 dana objavim finalni spisak, ne žurimo nigde, još glasaju ljudi

13. Ja vidim nesto mi smeta danas dok hodam, sad dodjem kuci, izraslina izmedju cmara i jaja. Vise na jajima. Boli onako, iritira, na kozi je, pribao sam ono odvojim kozu i te fore da se utvrdi, ali nece da se iscedi. Koja je sansa da je bubuljica a koja da je bruh ili nesto, jer su me danas boleli testisi

14. maestro, jao nemoj mi to ,,vozdovcanke,, sta si hteo da kazes time?nije valjda da si toliki malogradjanin pa mislis da si neka klasa ako si sa vozdovca.jok sad pocni da pricas price kako su vozdovcani smekeri, dorcolci ludi i tako te price pa nisi ti peti razred.kad nemas sta da kazes onda se hvatas za te decije provokacije, i nisi valjda poverovao za to sa sabanom.a skroz izgleda da jesi.ako jesi onda imas problem
    EDIT
    veci problem od bubuljice ti imas maestro, a nazalost on je NERESIV

15. Super :) partizanko, vjeruj mi ne upustaj se u raspravu sa maestrom. Uzaludno je :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.