U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Aaaaaaa kako sam se istripovao gadno da imam bruh :((( daj razuveri me neko pls
bruh je
Šuljevi su.
na koži je jebem mu mater, to valjda znači da nije? ne jebite me
Pa ne može biti bruh ako je između jaja i čmara. Ako je oteklina na jajima, onda može biti bruh. Ako je oteklina na čmaru, mogu biti šuljevi, ili posledica već nečega. Nego, idi ti doktoru, ta stvar ne treba da se nalazi tu.
jedna mi se hvalila sa time sto je muz hteo sebi da presece vrat u sred kafica zbog nje.slomio je casu i hteo da preseca sebi vrat jer nece da mu se vrati.i ona meni tako daje doznanja kako je pozeljna.jadan taj mucenik dokle mu je iziritirala nervni sistem.i posle se cude kad muz ubije zenu, ma ajte molim vas
Taj, za svoje dobro, bolje da je presekao odmah. Manje bi se i on i ona mučili. Ali ako ti se ona time hvalila, ne kažem da je trebalo prvo nju... Ne znam. Ali takvu osobu, koja mi se hvali da se neko hteo ubiti zbog nje, i to ističe kao svoj kvalitet, trebalo bi tući bez milosti.
kapiram ja da je on retard ali ona se jebeno hvali sa time
Maestro, treba to operisati na vrijeme.
Maestro, baba moja ti je bacila magiju jer sam joj rekao da biješ žene. Rekao sam joj i da je Vučić ukrao njenu penziju pa mu je napravila pičku od usta.
Valdemare stalno seres kako neki majmuni ili pederi ili kako god unistavaju teme i seru ovuda a onaj koji userava si ti. Burazeru o cemu god da se radi uzmes pa raspredes na zilion strana nesto sto uopste nema veze sa temom jbt ako nisi u stanju da se drzis teme ono uzmi ds-a malo ili neke lekove i to. Pazi mene boli kurac da li ce bilo koja tema biti unistena ali me nervira kada neko radi nesto za sta prigovara drugima.
Edit: da dodam da to sto se nemali br puta slazem sa onim sto pises nije relevantno za ovo sto sam ti rekao
Najbolja picka ovde(sveobuhvatno) je rejvenka, kad bi promenila imidz okretali bi se ljudi na ulici za njom horski a i kvlt je u glavu
VOJVODA88 pa tema je napravljena da obavesti clanove da glasaju za najprivlacniju osobu na forumu kod kosmopolite u inbox.sta bi onda ovde pisalo ako bi svi postovali primarnu namenu teme-nista.ja sam rekao javno da glasam za komad1975 a ostale clanice mogu da mi posalju svoje malo slobodnije fotografije ako im je stalo do mog glasa pa mozda promenim misljenje
Aj bre ne seri majmune
Samo jos da kazem da je kosmopolita hendikepirana sto se njoj salju glasovi jer bi mozda neko glasao za nju al ga stamota da direktno njoj kaze
mali oces batine
Čemu svađa momci?
A da, borite se ko će da bude alfamužijak na humorističkom rečniku slenga Vukajlija.
nisam hendikepirana, većina koja je poslala spisak je i mene navela i samo da ih obavestim da im neću ništa odabrati zbog toga.
pa ako te je navela vecina onda znaci ti si pobednica
ne bre, ja ću sebe da diskvalifikujem sa spiska jer je većina to poltronski napisala da dobije uslugu u vidu odabira ili neke zaštite od bana, zato se ne računa