U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mislio sam se potruditi nešto pametno da napišem za temu, ali bi to sve palo u vodu pošto Bohor, inače jedan od retkih koji javno izrekao da me gotivi, izbegava mesecima da ode sa mnom na čizkejk.
Prove otici cu ja sa tobom na pice ako budemo sedeli i ako prihvatis da stavis naocare za sunce koje ja ponesem
Ja se slažem, ali samo dok i moja žena učestvuje u tome.
Pseto, kakve su u pitanju? Ako su one šoferšajbna stajl, teška posla onda.
tvoja zena moze da odabere trojicu po zelji jer je specijalni gost
Provirone, idem ja s tobom kad hoćeš na čizkejk, ali ne očekuj da ja jedem čizkejk, već tri jedi, a ja ću standardno pivo. Jbg, volim pivo.
Hahahahahahaahhahahahahahahaah jebem ti
Prove brt klasicne rejbanke, moje cvaje cu ti dati necu da ti kupujem valjda nove
Pa te imam svedno.
E onda samo da stavis cvaje i da sedimo eto. Mozes i cizkejk da jedes ja ne volim slatko
Haha, dobar.
Pozdrav
Cao lukicu kada cemo popiti pice bez prova?
Jeste složenije, Pseto, ali ja ne govorim o situacijama de instiktivno braniš dragu osobu bila ti ona majka, otac, sestra, brat, ortak, riba, žena, votever...ja pričam o ribama sa kojima si u vezi ili razmišljaš o tome jer ti se jako dopada ali iznova i iznova te ta riba ubacuje u incidentne situacije. Prvih put ti bude do jaja možda (alfa mužjak momenat), drugi put se smoriš što si sjebo zglob na ruci, treći put se posle okrećeš da vidiš dal te neko prati kad god si na lokalitetu de se incident desio, četvrti put joj kažeš "Aman, Svetlana, kako s tobom uvek sranja se ddešavaju?!", a peti put shvatih da je drolja lečila sopstvene komplekse preko tvoji modrica. Žena zaljubljena ne daje povod drugim mužjacima da je njuškaju i 99% to poštuje.
Manji procenat Profe, naročito ako su pod dejstvom alkohola. Mužjaci. A ponekad i ženska.
Prof emotivan dečačić. :* :nada se da će ga zvati na vops:
Profo definilije kontam al ne moraju i postovi ovde kilometarski da budu XD
Ps kad oćeš hahaha
(shalim se)
Ja sam imao jedan jedini takav trenutak i to u Busijama na slavi. Izašao sa devojkom i nekim njenim drugaricama, odem u wc da se javim starom poznaniku (ne tukiju, već stvarnom liku), i izađemo kad za stolom neki debil ih smara, ja mu priđem zamolim ga da ode, normalno neće, i onda sam se samo obratio drugu da l' ga zna, nije ga znao, onda je taj debil uživao u jedenju đona od air max patike dok drogirani ugrinovčani i surčinci mu guraju isto u usta. Ja ga nisam ni pipnuo. Sad kad razmislim imao sam dve takve situacije. I to nikad zbog devojke već zbog njenih drugarica.
Sad se vec slazemo nekih 89,71 posto ali samo da konstatujemo jednu cinjenicu: kad bi prvi put prebio i nju i njega(njih) drugog puta ne bi ni bilo. Ne kazem da treba samo konstatujem.