Muško-ženska tema

1. pa zar ima takvih mizerija ovde.

2. Koliko je ljudi glasalo do sada?

3. 7 ženskih i 21 muški

4. na svaku zenu tri muskarca nije to za vas nista, ajde da organizujemo neki sex

5. A kakav seks, mislim, treba da bude nešto tematski, ili kako? Ja sam predlagao ovo pre par godina, ali niko me nije shvatio zbiljno. Zamisao je da se svi pojave sa maskama na licu, i onda da se konzumira dosta alkohola, i droge po izboru, i onda da počne sve to. Nema kajanja, jer kad ćeš ponovo videti tu osobu? A alkohol i droge moraju, jer su ljudi po prirodi stisnuti. Nego, ko mene pita...

6. Šta je to, nema švić, pam, jao? Propala kombinacija.

7. A kakav seks, mislim, treba da bude nešto tematski, ili kako?

Pa ono obicno se gura kurac u picku(dupe usta pazuh prste na nogama ruke) ili picka(i ovo ostalo) na kurac ali ono svako ima svoje pa je najbolje da pocnemo pa ko pocne sa necim sto se ostalima ne dopada samo ga izbacimo demokratskim sistemom noge u dupe(ne bukvalno jer se mozda nekom svidi)

8. E ti si baš suptilan, pseto. Mada si smrtonosno objektivan. Ali ja ne bih bio toliko objektivan. Nemam pojma.

9. Nisam brate ni suptilan ni objektivan

10. Mada se trudim da budem objektivan kad god mogu

11. valdemar, mislio sam da se ovo takmicenje iskoristi za to ko ce sa kim da bude..prva tri muskarca sa prvom zenom sa spiska, druga tri sa drugom itd.pa ko kome zapadne, nema maski.muskarci da snose sve troskove

12. Ja ne znam kako si ti momak (maestro woman slayer) iz mojih postova zaključio da ja svoju ženu tretiram ko pičkopaćenik a ona na mene gleda sa grohotom? Kapiram da nas deli nekoliko godina starosti i iskustva ali ne valjda i par stupnjeva evolucije??

I pranje nogu je tako 1965, deder smislite nešto novo pošto se vratite u stančić od 30 kvadrata i pustite "50 nijansi sive" na vašem komodoru:)

EDIT: Btw, ja ne smatram uspehom to koju i kakvu ženu imam pored sebe, prerastao sam to kada sam 1.put prebio prste zbog jedne ribe. Onda se mislim "Šta? Treba da budem sa nekom koja u meni izaziva želju da nekom nanesem zlo? Kakva je to kurac ljubav??" Ništa nije vredno nasilja, osim odbrane mira. Amin.

13. Valde, za te stvari imaš sajt "karike".

14. лабокв доктор, риспект

15. Profe ovo sa prebijanjem nekoga zbog ribe je malo slozenije nego sto predstavljas

16. verujem da bi svi koji ucestvuju u takmicenju hteli da ucestvuju i u necemu konkretnom.dajte da izguramo to do kraja

17. Ili da uguramo do kraja :seltik smajli:

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.