Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne znam nista o njoj.
Polako. To ćemo posle onda.
Njeni će ti bukvalno jesti iz ruke
http://vukajlija.com/forum/teme/69733-sta-da-pricam-na-prvom-dejtu-sa-devojkom-o-kojoj-ne-znam-apdolutno-nista?strana=9#post_3454384
kad odes kod nje u kucu prvi put potrudi se da ovako ide
--i pa cime se ti bavis
---TVOJOM RASPALOM KURVETINOM OD CERKE
jel bi bilo kripi da nas 4-5 idemo u tvojoj blizini u krugu oko 40ak metara da imamo dvoglede i sakrivamo se iza drveca i gledamo vas ocigledno?
reci joj da se ne obazire da si navikao da te prate opasni momci sa limana hoce da te likvidiraju zbog nekih ranijih nesuglasica
hahaha pez i kad je poljubi proderemo se : TO,MOMCHINO
Mislim da ne bi.
prodjes pored papa i u prolazu joj dobacis: opa snajka ;)
Znam dosta prica o Voji Skrbicu, pa bih mogao da pricam da sam bio njegova desna ruka i da sad dizem imperiju iz pepela.
prodjes pored papa i u prolazu mu dobacis: ovo nije ona od juche? ;)
Ako ima brata da ga uvalimo u dugove a ti mu suptilno nagovesti da se, dok je mala pod kontrolom, dugovi prolongiraju.
Ćalu iskaži poštovanje jer je vrv jedino od tebe da je dobio poštovanje, jer ima fazon 55 god. radi u državnoj firmi kune i Vučića i one protiv Vučića, i značiće mu da ga napokon neko gleda s uvažavanjem.
picnes se malo,dajes joj komplimente,izvedes je na vechericu,a kad vam se pogledi sretnu,tad je vreme,shmekerchino ;)
Drugačije malo to. Naučiću te da te se boje a da nežni vitez ostaneš
Prođemo pored njîh i pitamo Papu u glas
Je l prcaš ti to a jebaču
prcas,prcas ;)
ako ako samo prcaj,nece da skodi ;)
da li postoje zapravo likovi koji ribama govore te pick up lines, te gluposti hteo da kupim nesto slatko al je cokolada bila samo a ja mislio evo tebi kocka secera andjeole....il je to preuvelicavanje
Pez 50 posto glava je takva
ima ih mnogo al uvek ispuse
msm da nisam nikad uzivo prisustvovao da neko tako pokusava...mozda jesam ali zbog prejadnosti moja podsvest je izbrisala to sig
preterao je boh sa 50 posto al da ih ima mnogo ima al sve degenko do degenka
Ma gde preterano pa pola Vukajlijaša bi krenula sa tom spikóm brt a ne u rl
Čekaoničari su isto vukajlijaši to ne treba zaboraviti