Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Hahaha
Pap čupni je onako neobavezno uz reci:
Kako mi je ona lepa Bože, Bože
A facu složiš čudnu i stegneš zube uz blago trešenje celog tela ko mala deca kad te štipaju pa krenu da se tresu onako od zapinjanja da te što više zaboli. Kapiraš me nadam se
gledaj je u celo kad ti prica, izgledace jezivo ili ce misliti da ima neke nedostatke na faci pa ce poceti da se oseca nesigurno...a kad se oseti nesigurnom zbog tebe znaci da psihicki si zavladao njom
Kad sam imao praksu prosle godine, rekao profa treba da kupite kolceve neke i sprej crveni da oznacite nesto bla, bla... I kad se sracuna to sve, izadje 150 dinara po glavi. I ustaje neki presiromasni lik, koji studira 9 godina vec, i kao:" A ko ce da finansira to?"
Ko će da finansira jebenih 150 dinara
Hahahahaha
http://vukajlija.com/forum/teme/69733-sta-da-pricam-na-prvom-dejtu-sa-devojkom-o-kojoj-ne-znam-apdolutno-nista?strana=8#post_3454357
--sta ima?
--ispiti i tako :)
gledaj je u celo kad ti prica, izgledace jezivo ili ce misliti da ima neke nedostatke na faci pa ce poceti da se oseca nesigurno...a kad se oseti nesigurnom zbog tebe znaci da psihicki si zavladao njom
Jebeni car.
Sto je najjace, secam se i starih postova gde Pez objasnjava ovu taktiku.
hahahahaha
--sta ima?
--ispiti i tako :)
---ne idu mi ispiti nikako,profa stalno smara :(
--pa sta ces tako je :)
---bas me pre neki dan oborio :)
---PA KAKO NE MOZES POLOZITI ISPIT KURVETINO MRTVA RASPALA JESI TOLIKO RETARDIRANA
najjaca taktika da zavladas njom da zoves da povede drugaricu i kad sednete u bastu kafica samo gledaj u drugaricu i diraj se dole, tvojoj odg samo sa da i ne....posle 10 minuta ce te zvati sama u dunavski park da te jebe jer nece podneti od sujete da je drugarica pobedi
Kako da ubacim mushemu u pricu?
ahahahah
Pez, zar ne bi trebao da ga gnjavim agresivno kao skeledzija?
Ovo sa sujetom izuva i diranjem dole
gledaj film lajanje na zvezde i radi sve suprotno od onog debila glavnog glumca i vec si na pola puta da je smuvas
Suprotnu i frizuru imaj
Dvojka-trojka
pusti te mangupe dodji u ruke pravom ljubavniku ;)
Sad te obučimo kako nju da smuvaš. Sledeća tema će biti kako da kontrolišeš njenu porodicu. Je l ima brata?
Hahaha