U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
a ribe fazon mrze tako da im se pridje vise nego sto boh oll i ja mrzimo to da cujemo od drugih likova
http://vukajlija.com/forum/teme/69733-sta-da-pricam-na-prvom-dejtu-sa-devojkom-o-kojoj-ne-znam-apdolutno-nista?strana=10#post_3454407
jbg brate znam da su vecina likova ogavni bednici i da imaju mali kurac al ne idu mnogi toliko u jadnost ahahh
u mom drustvu iz kraja koje se raspalo nazalost uvek smo bili drugaciji prema ribaam od ostalih likova i volele su nas zbog toga zilion puta vise nego njih prdeli smo im u facu i sve,kad jedan ima ribu nema problem da je mi ostali vatamo ili jebemo i sve,,uopste nije problem bio da jedni drugima jebemo ribe,svadjali smo se zbog mnogo stvari ali nikad zbog picaka,jbg takav mentalitet
EDIT te picke kad sam vidjao sa ostalim likovima uglavnom su ti likovi prezaljubljene mukice se previse trudili i poklanjali im paznju i sve hahahah bilo mi presmesno to da gledam
nerviraju me oni likovi sto od prosidbe hoce da naprave spektakl.kad zaprosi devojku pred punim stadionom i tako te stvari
Egocentrizam u svojoj punoj debilnoj formi, valja se negovati neka intima. Inicijator takvih ideja je zaslužio da mu se zaleti huligan i nabije baklja u usta.
http://time.com/3578279/man-99-iphone-proposal/
magna ovo ono
a kurvin sine sve ću te odati
Odličnih saveta na par poslednjih strana, šteta što sam u vezi.
Papete, izvedi je na koncert neki klasični ili operu, karta 200 dinara samo, i onda kad ekšli krene zika ustaneš i lupiš joj šamarčinu preko usta i kaeš NISI JEBENO OVOG VREDNA KURVETINO!!!
Koitus za čuku h posle sig
Napravi spomenar od stare sveske na kockice i daj joj da popuni, kako bi je bolje upoznao. A unutra dodaj neke konkretnije informacije, na primer: Koga bi povela na koncert Đanija, kojom rukom najčešće drkaš i tako to. Za to vreme gledaj njene reakcije. Ako krene da se malo smeje, pa kao ono rukama poklapa usta, ona je ta. Ako burno reaguje, baci ti svesku u facu i prospe belu kafu, opet - ona je ta, ali još to nije priznala sebi.
Ako se zamisli i krene da postavlja potpitanja, na primer: je li mogu da navedem više od jednog omiljenog alkoholnog pića, onda - ona je ta, naravno.
Prijatno
Ja se inače veoma puno razumem u devojke o kojim ne znam apdolutno ništa.
Takođe, pitaj je: "Đe ti ćaća radi?"
Ovdje postoje dva odgovora i odmah znaš na čemu si:
1. Loša žena će misliti da si grebator i interesdžija, koji očekuje da njen tajo šljaka u Njemačkoj,
2. Dobra žena će pomisliti da brineš za njenog oca, alkosa bez prebijene u firmi pod stečajem, i da hoćeš da mu pomogneš.
bolje da pita gde joj rade roditelji tako ce da pokaze da se dublje zanima za nju.iseci nokte na rukama tako da mozes slobodno da stavis obe sake na sto i rasiri prste da ona vidi da su nokti poseceni.gledaj je pravo u oci i pitaj gde vidi sebe za 10 godina.sto?pa da ona vidi da mislis na buducnost ludo jedna.onda reci-na mene mozes da se oslonis i fizicki i psihicki ako hoces fizicki tu sam blizu bicu nezan i prvo cu da ti olizem picku da se dobro napalis, ima tople vode, kupicu nesto za grickanje bice nam super veruj mi nisam od onih koji pricaju prazne price
Kaži joj "pričaj mi nešto o sebi", a onda odmah nastavi "neka, pusti me da pogađam" i onda kreni sa nekom baš onako pohvalnom pričom, na primer "sigurno si iz porodice umetnika, vidim da si baš lepo nalakirala nokte, nisi umazala nijedan", pa onda "ne znam kako se zoveš, ali Belinda bi ti pristajalo" i sve tako, da se malo istopi, a malo će je biti i sramota, jer si baš preterao, pa bi da to nekako nadoknadi improvizacijom.
pitaj je jel bila negde na moru proslog leta kad ona tebe pita reci da svake godine ides na azurnu obalu, tetka ima kucu sa tri sprata u monpeljeu.lepse ti je da ides sa devojkom tamo nego sam.reci da trazis mirnu devojku ako ona kaze nisam ja bas mirna ti reci da ne trazis bas mirnu.pitaj je jel gledala nekad noleta uzivo, ti reci da si ga gledao 3-4 puta.mora i neka sala da padne:kucaj na YT andrija prica vic i odaberi neki
Kaži da si često po klubovima, ali ne prečesto.
Kaži da ti je Šaban bio kući na ručku i da je super lik.
saban je stvarno kralj, nije sto je bio kod mene kuci nego sto se ponasa kao da je obican covek
Pa kako je kralj ako se ponaša kao običan čovek? Svašta!
Pitaj je voli li punč i kako jede mančmelou i jafu.
Pitaj je da li je glasala za fejda kao najzanimljiviju osobu na vukajliji. Ako jeste, samo je ošašavi tiganjem i odvuci u jazbinu.
- Kako se zoveš?
- Dea.
- Uh, uhvatila si me imenom kao drogu.
http://replygif.net/i/104.gif
Papete, kakav ti je autfit kolekšn? Šta bi obukao? Odežde kakve su ti? Veoma bitan parametar.
pitaj je jel voli kamilicu. i ona ako ti odgovori da voli jer lepo miriše, pitaj je jel bi volela da je jaše...kontaš, mala kamila=kamilica ;)))
Видим да доста људи жели да те завитла и преведе жедног преко воде, али не и Шоми. Ово је одличан савет и уколико не баци кикот на ово онда није вредна труда. Поздрав