Sta da pricam na prvom dejtu sa devojkom o kojoj ne znam apdolutno nista?

1. jok treba da bude umisljen kao pojedini
    stavi na sto kljuceve od kola, tel i kondom kao slucajno ali na kondomu mora da pise xl ili xxl i da se to lepo vidi.onda se pravi da ti je neprijatno.to je fora samo za hrabre

2. Zašto priču tokom čitavog prvog satsanka ne graditi oko tate i terorizma, to je danas aktuleno?

3. labokv
    reci da trazis mirnu devojku ako ona kaze nisam ja bas mirna ti reci da ne trazis bas mirnu.

hahahahah jbt

4. ''Imam decka.''
    ''Ruzo rumena, kome si procvala?''

5. Da nisam u dugoj vezi, sad bih i ja išao i smarao devojke na ove fore, ima baš do jaja fora pa me zanima reakcija ribe kad joj to kažeš, al' opet mogu im ja reći iako sam u vezi, al' verujem da bi me napale na sex, pa greota da odbijem, zato bolje ne pokušavati.

Pupete samo se drži instrukcija i nećeš se zaustaviti na njoj, biće ih na hiljade, a rington će ti biti "mali je ovo grad".

6. Rington mi je radjardov ''nic tu'' i ne verujem da cu ga promeniti u skorije vreme.

7. I javljam se sa ''ko smeta?''

8. pitaj je ide li na menadzerijadu ove godine ako kaze da idem, znaci da joj se svidjas..pitaj je igra li fudbal u balonu katkad

9. brt kažeš joj da si admin na zvonku, šta ga tupiš toliko jbt

10. Šačica autora povremenim divnim postovima održava forum u životu. Hvala Vam!

11. Meni telefon ovako zvoni i namerno ostvim da zvoni koju sec više da neka, ako možda zna francuski, kaže "Hehehe, svaka čast". Naravno, dosad nisam naleteo ni na jednu koja zna francuski. ;'(

https://www.youtube.com/watch?v=oG511mV9zx0

12. obavezno dok setate podizi ruku sa kaziprstom onako da ispada da se javljas nekome ko prolazi u kolima, dosta nonsalantno to uradi onako dok pricas snjom samo kao malo pogledas ka cesti i dignes ruku

13. nhjhdffwhjdfefjawrw<rhrherh<e odakle ti ideje jbt

14. pitaj je da li izbeljuje prkno

15. Jelo ovo je umetnost jbg
    Slikar slika ceo život npr i nikad istu sliku, kapiraš

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.