Sta da pricam na prvom dejtu sa devojkom o kojoj ne znam apdolutno nista?

1. Kaži joj da ti je odnekud poznata. Iz serije ili reklame. Tako blistavo beli zubi i osmeh se ne zaboravljaju lako.

2. Reci joj da se baviš muzikom. Ja ću ti srediti pesmu da snimiš posle da joj pustiš, al' samo demo, pa joj reci da to treba da se isproducira i da se snimi spot, ako te bude posle tri meseca pitala gde je spot gde je pesma, ti kaži drugaru crk'o hard disk u studiju, pa nije izmiksao do kraja, a mrzi me da opet snimam, trenutno radim na većem projektu, trebalo bi kroz godinu dve da bude gotovo. I tako stalno odlaži, eventualno snimiš još jedan demo, biće dosta da je zainteresuješ na duže vreme.

Obavezno ako idete negde ako vidiš nekog poznatog muzičara reci da sarađuješ sa njim, zamoli je da sačeka dok odeš da mu se javiš, složiš mu priču kako pokušavaš da je smuvaš pa da joj kaže da te zna, značilo bi ti. I za čas ćete ući u ozbiljnu vezu pa ako bude smarala za muziku, ti kaži povukao si se, ne želiš popularnost, već samo nju.

Znam brdo likova koji furaju ovu priču, i prolazi.

3. Solidna tem brt...uzeo sam da pisem biljeske u svoj mali notes!

4. Ne moraš da budeš lep da bi za nju bio pravi, možeš da budes svoj svejedno bi te ukrala. Reci joj da si umetnik u ljubavi i da onda ti se javi da po njoj slikaš ti pejsaže golim rukama. Pomešaj te noći crnu i zlatnu po njenoj koži slikaj kao po platnu. Diraj je usnama po telu i vratu pa onda stavi je u orman da zna da tebi pripada. Ne moraš da budeš jak, ne treba ti brdo para, ne moras da budeš fin da bi je kuci vodio. Dovoljno je da si tu sa bmw kada joj treba malo žara naslikaj je ponovo, pa makar bila kopija.

5. Prvo pitaj zna li razliku između proje i projare

6. Ispisacu ti posle osnovno ako si ozbiljan pap

7. Naravno da je ozb

8. Pa ozb je izčitaj temu

9. Gde da citam nema sanse. Da su samo papovi postovi ok ovako da citam savete za dejt od chuleta, jocka i igora nimcevica ne pada mi na pamet

10. A kad se odigrava dejt, da znamo do kada da pišemo? I kad da se digne intenzitet bodrenja(6 sati pre termina).

11. Coa čitaj moje i Pezosove da se ne ponavljaš

12. Papet, slušaj pseta bar ćeš imati propali brak ako ništa drugo. Lolololo

13. Reci joj da te ona ona inspirise da razmisljas o ozbiljnim stvarima. I udri po temi u kojoj si na domacem terenu

14. boh jebote hahahah
    jesi ti neki komičar? :D :D

15. Komercijalni aj sa mnom na dejt pa da prepricamo papetu kako se to skolski radi od limunade do jebanja

16. Dal sam reko dejt jebem ti aleksandre krv mentolsku

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.