Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Haha Soče pišnuo te Papa sa ovim neću
I twoj pokušaj skecha
:( tuyan sam...
solidno napredujem
http://i.imgur.com/8nescMQ.png
Treba da se oporavi...pa kolko je tukao jebemti muku?
snurom od usisivaca po guzici nevaljaloj
кјубрик или нолан је питај, и лумија или андроид обавезно, а онда је отерај у пичку материну што воли извикане оперативне системе и неквалитетне филмове
Nemoj to muvati, ta više nije nevina, ne možeš je ženiti.
http://vukajlija.com/forum/teme/61063-smotani-zavodnik?strana=5#post_2789270
pa moj komentar je i napisan po tom momentu brilijantnosti
Trebalo je reakciju da napravi s' tim.
dobro si me podsetio papete. ajde da ispricam mozda ce ti pomoci.
ja sam u srednjoj skoli bio zaljubljen jako u jednu devojku (neka se zove milica) sa kojom sam bio u odeljenju. Ta devojka nije bila izuzetna picka 10/10 ali je bila slatka onako i imala je ono nesto sto me je privlacilo a bila je i pametna. Uglavnom ona je imala i rodjenu sestru koja je bila mladja godinu od nas isto slatka a ucila je u istoj srednjoj sa nama a. Bili smi u istoj smeni. jednom na velikom odmoru u skolskom dvoristu sretne me ta njena sestra: "jesi video milicu nema je u ucionici?" otkud znam mamu ti jebem gde je
hahahaha
Jebem ti haha
Citam i sve ocekujem neki plot twist, ali ovo je... ovo je...
ja sam bio zaljubljen u jednu jovanu kad sam imao 16 god i jedva sam skupio hrabrosti da je pitam jel hoce da mi bude devojka ona mi je rekla da me uopste ne poznaje i da ima decka, posle mesec dana sam saznao ko je njen decko i da on ima tacno 28 god.sva sreca pa sam igrao fudbal po ceo dan u to vreme, sport me je spasio
Danas bi nam bilo tacno 3 godine veze da je rekla ''Da.'' kad sam je pozvao da odemo na sok :(
Хахаха који антиклимакс све ти јебем
pričaj joj o tome kako si sa taurenovom prvom blokirao kripove pa oni morali kroz sumu da idu xD
Kazi joj da me kinsi srusio za pola kosa i da truc nije verovao da kalates dolazi minus a on dao jedan poen pajser
I pricaj joj kako gonza zena vozi i mozes dve tri provove i remeove recenzije filma
Mogu isto Remetove recenzija piva raznoraznih.