Sta da pricam na prvom dejtu sa devojkom o kojoj ne znam apdolutno nista?

1. Ima još more stvari koje trebaš znati ali trenutno muvam jednu devojku odavde pa ne mogu javno da ti pišem gubim ja posle XD

2. Jahaha boxor premajstor.

3. I simultano baci na sto ključeve benvea, paklicu mališe i Z2, chuo sam da i to pomaže :)

4. - Ćao, ja sam Nikola.
    - Ćao, ja sam Marina.
    - Drago mi je što smo se upoznali. Tebi još verovatno nije drago, ali posle nekog vremena će ti biti drago.
    - Hehe, ma drago mi je.
    - Dobro, potrudiću se da se ne pokaješ. Poznanstvo sa mnom će ti doneti mnoge privilegije.
    - A kakve?
    - Pa moćićeš da piješ vodu, da jedeš, da šetaš, da slušaš muziku...
    - Ali ja to sve već radim.
    - Hm, a šta još radiš?
    - Pa ne znam, svašta.
    - Molio bih da budeš preciznija, nemam još mnogo stvari da ti ponudim.
    - Šta imaš da ponudiš?
    - Ljubav za ceo život. Šalim se, ili ne. To nećeš saznati jer se ne poznajemo dovoljno dobro, da li bi želela da se bolje upoznamo?
    - Paa...da?
    - Prezivam se Petrović.
    - Hehe, to je sve?
    - Polako, ne možeš da me iskoristiš a da ne znaš ni moje prezime, kako se ti prezivaš?
    - To da bi mogao da me iskoristiš?
    - Ne, naprotiv, nego da vidim da nismo rod, pošto vidim da ličimo - oboje smo prelepi.
    - Hahaha. Gavrilović.
    .........................................................
    Ovo je bar 2 minuta razgovora.
    Predrag Gnjatić kaže da su prva dva minuta najteža. Tebi više nisu.

5. Svaka Arkanova recenica isijava iskustvo za razliku od Radjarda Kuplunga

6. daj nesto odakle da krenemo jebote a i u eri interneta ti ne znas nista o njoj, pa jbt i da ne zelis da saznas nabice ti na nos sta vole sta jedu sta gledaju i gde, pokupi te informacije pa ubacuj u razgovor i pravi se lud kao ma zezas me da i ti gledas GoT :)))

7. hahahah boh poducava ucenika

8. Dio to ti ne treba ako nisi Kapun ja daun kapun hahaha
    Pap nije ret rešiće na pričicu. Nije ni ružan vidio sam ga tako da ne vidim prepreku neku. Ovo Rađovo je neka teorija prelosa obidji je

9. Realno najjace teme na sajtu otvaram.

Ova, repetitor itd

10. Papete okačio ono što si slao u pvt kad si nas pitao. Evo okačiću ja cenzurisano.

"ово је нова потенцијална риба. Она стара ми рекла да је оставим на миру и да је боли курац за причу. Неће да ме види више. Шта мислиш каква је нова?

Има дечка, 5.00 је, идемо заједно на такмичење из историје али има дечка, нема шансе да успем."

11. papet iskreno oceni svoj izgled na skali po tvom izboru

12. Pap iz nekog razloga istripovao da sam mu neprijatelj, ne znam koji mu je kurac zadnja tri dana

Al, ono, nemojte da idete na neko ozbiljno mesto. Treba da budete kreativni i originalni. Nikako nemojte da idete na večeru ili da gledate film, osim ako ćete taj film gledati u vašem stanu ili sami spremiti večeru.

To je mnogo bolje nego kliše-izlazak u restoran ili bioskop. I kliše bi upalio, ali nije ništa novo, a vi ne treba da radite što i svi ostali, nego da budete originalni i osvojite osobu sa kojom ste izašli. Uradite nešto što ne znate da je iko radio.

13. Brt daj Kornelijev onaj post kad Zmiu pita kako da smuva ribu

14. listam sad temu repetitor davim se hahaha

15. kornelije zaustavlja picke na mesecini i citira im onjegina

16. Hahaha Boh pa to je to. Lullaby je pitao, ali cepam se svaki put jebeni.

17. Istampam onu labokv-ovu sliku sa teme "fotografije vukajlijasa" i stavim preko face.

18. Pupet, mislim da je mnogo lakše smuvati devojku ako zna malo/skoro ništa o tebi. Nego da zna ko si. Posle kad sazna bude kasno. Ja sam naprimer imao taj problem uvek, ako zna ko sam, nemam prolaz, ako ne zna imam, al' to samo sa normalnim, sa droljama svi uvek imaju prolaz. Moj drugar baš ima gadan problem sa tim, bukvalno ga sve drolje napadaju, a normalne odbijaju, jer znaju ko je.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.