Sta da pricam na prvom dejtu sa devojkom o kojoj ne znam apdolutno nista?

1. oces li mi reci kako je doslo do dejta

2. Rađ je sad u pravu. Neka kulturna poslastičarnica neobavezna, čizkejk, boza
    Neuobičajeno da ne zna šta je snašlo i šta joj se događa. Randon upadice imaj ozb, bombarduj je tim al ne da misli da si lud i šizofren.
    Anđele krila miomirisnih ubaci negde, uklopi i tako na tu foru. Zbrzi je da tek kad legne da spava bude svesna šta se izdogađalo

3. Chule mene slabo znaju u gradu, jer sam sa sela i dosta sam siromasan.

4. kakav je ovo dejt zapravo papete? jel ti tu devojku znas ili sta?

5. Onda igraj na kartu sažaljenja.
    Boh za sve ima leka

6. Chule mene slabo znaju u gradu, jer sam sa sela i dosta sam siromasan.

AHAHAHAHH

7. reci onda ovako

,,teto,ja sam siromasan,jel mozete da mi kupite jedan balon,,

8. Box aj ako imas vremena ispisi svoj najduzi post od kad si na sajtu na ovoj temi.
    Sad bez zajebancije, obozavam da citam ovo tvoje.

P.S. Prosloj sam slao "pokrij se andjele" i "zdravo vladimir"

9. spojila ga familija sa nekom cerkom gaborom porodicnih prijatelja ide na rucak kod njih 100%

10. ,,teto,ja sam siromasan,jel mozete da mi kupite jedan balon,,
    Plačem ozb hahahaha
    Papo sa telefona sam brt preveliki cim je

11. Balon jebeni hahahaha

12. Stigni prije nje na mjesto sastanka i ponesi natpis free hugs.

13. To Pap, wladimir, anhele itd. Nek joj nista nije jasno

14. Koji balon hoćeš?
    Pepu prase.

15. Pupet, onda samo šetnjica. Što nije uopšte loše, naiđete na kera možeš da pričaš osvom keru, pitati je isto. Ako možeš pokloni joj čokoladu, kao mali znak pažnje, obavezno na početku sastanka. Uz izgovor, jedi ti, ja ću da oližem šta ti ostane po zubima. Šalim se. Kaži joj hteo sam da ti kupim nešto slatko kao ti, ali nažalost u radnji je naslađa bila čokolada, doduše kila šećera je slađa, al' bolje da ne vučemo kilu šećera po gradu, zar ne?

16. . Kaži joj hteo sam da ti kupim nešto slatko kao ti, ali nažalost u radnji je naslađa bila čokolada, doduše kila šećera je slađa, al' bolje da ne vučemo kilu šećera po gradu, zar ne?

Ovo li joj kažeš ne da ćeš da ga duwaš nepo će i brata da ti ostavi devojka sa kojom je 8 godina

17. A ne no da joj uvali 2 kg meda " moj striko fura biznis, svidja ti se a? Dodjes mi 15e"

18. Solidne fore chule, samo treba malo ukomponovati to.

19. PEPU PRASE HAHAHAHAHA

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.