POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. pOSLAO SAM đOKOVIĆU LIČNO

2. Vidite Banetu, cini mi se kao kul lik

Ne znam da li moze neko Raduljici ili Keselj odavde, cuo sam da ima ovde ljudi koji su okej sa njima..

Ili Sergeju Trifketu, mozda ga i hejtujete, ali on je sto se tice humanitarnih akcija isto jako dobar

3. Išlo Sergeju, Raduljica već reagovao.Ja sam sad krenuo englesku verziju ovim strancima što su kod nas igrali. Veseli, Đenka i sl. Otišlo i Federeru, Nadalu i Đokoviću na engleskom (istom porukom svoj trojici, možda proradi sujeta međusobna).

4. Hvala svima, idemo. I ja sam poslao Sergeju prekjuče.

5. Onaj link za tviter miličića
    opis profila

This account is not affiliated with Darko Milicic.

6. E jebi ga. To je uvek rizik sa profilima poznatih.

7. Na Krstarici postavljeno na forumu i blogu.
    Ko je član nekog foruma, a da to nije my citi, burek i krstarica neka molim vas objavi sa linkom na Vukajliju ili my citi

http://www.mycity.rs/Humanost/Za-lecenje-Dragane-Seke-Belobrdjanin-u-Nemackoj.html

8. Нешо, знам да дегутантно звучи, али пробај ово Вучићу да шибнеш на твитер. У посљедње вријеме се понаша као мајка Тереза, а и реално није нека превелика свота новца која треба да се скупи. Иду и избори, а знајући политичаре, сваки вид рекламе ће им добро доћи. Слагао се ти или не са њиховом политиком, теби је твоја жена најпреча.

Иначе, ја ћу тек сљедећи викенд у Нови Сад па ћу уплатити нешто на рачун, симболично нажалост, али онолико колико могу тренутно да издвојим. Желим да се што прије прикупи новац и даће Бог успјешно ријеши ова ситуација.

9. Mitke, hvala puno. I Vucicu cu da posaljem tvit. Samo, on ima prece ljude kojima daje. Onima u Srebrenici vise treba. I svetskoj banci takodje vise treba nego meni i zeni.

10. Објавио је и Каизен на фб страници.

11. Evo sad sam video. Bas mi je drago zbog toga. Kaizene hvala.
    Hvala i onima koji su ga zamolili da se ukljuci.

12. čegi mu ostavio poruku

13. Evo da se upišem i sa ovog naloga.

14. Космо, замолите га да објави и на твитеру.

15. gotovo sad, pitanje kad će opet da naiđe, valjda će sam da se seti

16. Ваљда ће, означавам вуку у сваком посту али га нема ни тамо.

17. Нема на чему, Нешо. Изгураће се ово, немој да бринеш.

18. Poslao sam twit na https://twitter.com/vukajlija
    Samo da vidi i objavice. Siguran sam.
    Hvala svima na podrsci.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.