Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ha
U onom gde nema mačaka :DD
Ma to mi je palo na pamet, ali nisam htela to da napišem. To je bre otrcana fora. Moj odgovor je bolji.
Znači vi ste miševi i ja sad treba da odem, je li to? Pa neću braćo. Moje pravo.
Znaš li koliko je stara ta fora s nemanjem mačaka, Boga pitaj. Reko sad će da mi izrimuje nešto s kurcem da mi se okrene želudac, šta da napišem ... iskreno sam očekivala ko zna šta. Ali dobro sam prošla :D Mačkovac mi je super varijanta za sad. :D
И Ноло тема је о теби, аман.
Колико Вимблдона си освојила? И колико Вучића загрлила?
Eto kako ti nas dozivljas avvl, a mi dobrice finjaci
Hehe avl kako sam te samo nasamario
Ma pa šta ja znam šta je u tuđim glavama. :D
Aj da vam razrešim više misteriju nika pošto svi mislite da je to slovo L ... Nije. Mnogo simbolike sam uplela u niknejm ali neka bude prva i jedna jedina transparentna skraćenica mog imena čitana straga - Iva. Pošto me onaj lik zove Alvija hahahahahha ali dobro, svakako sam prokleta.
Знао сам да више волиш кад те зовем "бебо".
Buahahahaha fuuuuujjj
Avvlije Avvlije
pune behara
šaljem ti pozdrav
preko galantnog kosovara
Nego mi postaje prijatno ovde, nakon ratovanja, pa ono, sve praštam. :P
pune behara
šaljem ti pozdrav
preko galantnog kosovara
Ja tebe pozdravljam preko radija. :D
Ja čitao Avluv, al dobro, to već brat Šmo kapira
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kapiram i ja kapiram, vulva, ali ti ne ide rođače. :D
Jebote tek sad kapiram što baš to umetničko ime
https://thumbs.gfycat.com/FairDifficultHairstreakbutterfly-max-1mb.gif
Ajde ne seri ŠmokljAvvI.
:D
Veronika Avluv je poznata umetnica. Sad kad reče ima smisla to ime. Nome d'art
Čim je Veronika mora da je puna boleština, veneričnih :D fuzija nepoznatih pičkiolizaca