Ноло

1. U pravu je žena. Cari kilometraža kao da je penziju zaradila vozeći Pariz Dakar

2. Žena je ženi vuk, uvek bilo i biće. Posle im patrijarhat kriv i seru o toksičnoj muškosti. Eeeehhhh...

3. Čovek je čoveku vuk u originalu. Ali je ljudi u promilima, većina ih je u debilima. Žena ženi bi trebala biti dom. Ali kako je većina rušilački a ne graditeljski nastrojena prema domu - odjebala sam da se bavim pristojnom građevinom.

4. Ta vaša Carica je verovatno čmarica. Šupljoglava. Sa pikslama i izbačenim zubima napred. Ne poznajem gospođu ali negde jemčim da se bolje kara nego što caruje.

5. Žene, treba da se držite zajedno u ovom neprijateljskom svetu, je l' vidiš sta se radi, Avvl... Pruži ruku pomirenja Cari, nije joj lako

6. Znaš koliko me zanima da ma kome budem prijatelj?
    Ja sam veštica.
    Veštice ne pružaju ruke, stavljaju na muke.

7. Ovo bi trebalo da je SMAJLI.
    C.
    Ovo su dve tačke i zagrada. Ende.

8. Ta vaša Carica je verovatno čmarica. Šupljoglava. Sa pikslama i izbačenim zubima napred. Ne poznajem gospođu ali negde jemčim da se bolje kara nego što caruje.

Dovitljivo nema šta

9. Dovitljivo nema šta

https://gifyu.com/image/SwW43

Garant liče.

10. Doduše, dugo je naša draga Carica i uživala dok je bila sama na sajtu. U manirima jedne novosadske gospođe carskog porekla i plave krvi. Elem, otud joj i nadimak.

A vidi sad, odma klanje ko je alfa ženka.

11. Garant liče.

Dodaj 15-20 godina i upola toliko kila na bokove i dupe. To je naša Cara. Okačiću sliku posle, dok pretražim PVT-ove. Nadam se da ti malo golotinje ne smeta, Avvi?

12. Ja sam Teta. Ne interesuje me niti jedno drugo slovo grčkog alfabeta.

13. Hahahahahhaha epa hahahahahahaha

14. Ijao vrištim od smeha! Ne mogu da stanem. Hahhahahahahha

15. Avvl imam jednu pitalicu za tebe...
    Jel znaš u kom selu miševi najlepše žive?

16. U Mačkovcu.

Buahahhahahah odakle znam jbt.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.