Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
samo ako ga malo poljulja prezubcice mali
Ноло потрешен због Трампа
Mali igra perfektan tenis
samo jedan brejk ako uzme sve se menja
Igra ok Nolo, malo manje rizikuje ali klinac razbija, vrhunski tenis igra sve vreme
Može da proba na iskustvo nešto da iščupa ali teško jako
у најбољем случају ће намучити алкараза и ако изгуби биће јасно да је алкарат једини против ког ноло не може да игра
срање већ су стигли на 2 сата игре ај још макс пола чуке
nema ivanisevica nema na koga izbaci frustraciju
ajde
ajmo brejkara vreme je
Лецго Ноуло лецго
drago mi je da vidim princezu to ukazuje da je u kraljevskoj porodici sve u redu da su se sredili odnosi odmah sam mirniji
a evo nama i brejka
mali nastao u labarotoriji fedex nadal hibrid + bustovanje drogama
Чува Ноло први брејк за сам крај, све је део тактике да мали изарчи допинг па онда Ноло креће, мали Стефи смислио тактику
мислим да је ово ипак пролонгирало пораз
:D
eeee moj alkaraze tri mec lopte
Хахах есам реко, браво Стефи