Ноло

1. Ko god pobedi moći će u lice da kaže onom drugom:
    "Moja droga je jača od tvoje!!!"

2. Tako će Siner morati prvo da savlada Novaka ukoliko misli da dođe do borbe za trofej, a bukmejkeri su na njega stavili kvotu 1.24, dok je na Đokovića visokih 4.00.

3. ajde kovaxe mos ti to

4. kovax 0 3

i nije lose to zbog distrakcije za vikend

5. djolub ušao u fazu kad više nema koga da zove za trenera , a sam ne može, ne može niko...eventualno ponovo vajdu da povuče da uzme još slem dva to je to

finale ao, polufinale rg, mozda ga prosere wimbldon...

6. Добро је играо против овог Зверева, а није био ни лош протов Синера, да је Ноло био мало бољи преокренуо би, солидна је ово форма, ова година је КЉУЧНА можда, има Бимблдон и АО, може он узети бар једну титулу.

7. Ја сам чекам 1 ГС, то би било топ.

8. Caro sta sam prespavao pa djovak nije ćaci?? Sta je sa srkijem jel on caci

9. c, srki chad odjebo izdajnike nema ga nigde dok djovaks trazi ćivot po grčkim toplim morima

10. Лагана победица и још лаганије пумпање.

11. Јеботе, хоћели се ова Злорана више одлучити, је л за СНС или за Израел или за Куртија, кога више представља ова жена? Па прошле године је излазила нешто кењала о држави како је она нешто хтела да промени у време њеног министровања за рударство и енергетику, која гадура.

12. Sta je sa srkijem jel on caci

Slušao Srkija uživo negde 2017. kako sa apsolutnim gađenjem priča o žvali i okolnim mu imbecilima, kako su trčali da se slikaju sa Nolom i uvuku mu se u buljsona. Srki oportunista.

Nego oćel pumpati obojica posle meča?

13. Наместили Масони и Ротшилди и Билдерберзи и сатанисти да се Срби састану одма да испадне један, пу мајку им!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.