Prijava

Заправо предобар, и то је дан каце Федерер пензионисао ал му нису јавили јаднику,

Star je, ne znam šta traži više. Da se ovaj nije povrijedio, malo juče bi prošao. Ne sjećam se kad sam zadnji put vidio ovoliko grešaka. Doduše, i ne gledam često penis hehe.

Последња шанса да узме ГС, испада свакако у полуф, а ако то прође, испада у финалу, како год, игра јер воли, не видим ни овај један ГС да ће узети.

Bio sam ubijeđen da će ga Grešnik riješiti po kratkom postupku, ali drži se dobro.

Ovo je tačno jedna od najnevjerovatnijih stvari koje sam doživio u zadnje vrijeme. Doduše, ni ne doživljavam puno stvari, ali jebiga, svejedno.

''Nešto ste rekli?''

Hahaha jebi pederi mamu im izdajničku

Australijski robijaši kažu kvota na Đokovića bila 8.50.

Чупаво беше, онако како и треба да буде, видећемо против алкатраза шта ће урадити, лично мислим да неће успети, ал помоз боже.

Nikad se ne zna. Novak ima poprilično velike šanse jer je Novaku AO ubjedljivo najlakši slem, Alkarazu najteži. Čova ni jednom nije uzeo AO. Ovo mu je čak prvo finale.

Све си у праву, нема грешке, баш би волео да га тресне Ноло, поготово јер је Алкатраз најружнији тенисач од свих.

kida sutra novax malog alkatraza 3:1

VAMOSSS NOVAAAAXXXXXXX

Добија алкатраз

Хвала за све леђендо ал немаш шансе