Ноло

1. Сад је и званично Но1е постао Но2е.
    Раонић Црногорац није хтјео да ризикује да не побједи Мареја случајно и да спаси Нолоа, већ је предао меч за сваки случај.

2. A dobro, barem će dogodine opet da tenis bude zanimljiv da gledamo kako se NOLO vraća na šampionski tron i tako to... ili kako posrće još više

3. Кад почнеш да слушаш беспослену и искомплексирану жену да је здраво бити вегун и да је боље да пасеш траву него да поједеш кило јагњетине или прасетине, мораш да пропаднеш начисто.

Док не почне да цепа прасетину, јагњетину, са све белом погачом и да све то залива ракијиом и вином, више прво место видети неће.

4. Оће Ноло да покаже народу шта се деси кад постанеш вегун. Ноло жртвово живот и прво мјесто ради нас!!!!1 Слава му и хвала

5. znaci vi mislite da je do ishrane a

6. Или га омађијо неки марејов плаћеник

7. Kako me zabolelo sve ovo...od 8000 poena prednosti, onakvog tenisera, sa onakvim pogledom, himne na F.Satrijeu, onog sunca, da dozvoli ovakav pad i samar svojim fanovima, da ne izadje kao covek i kaze sta i kako nego filozofira i prosipa praznu pricu...idi siri ljubav, grli drvece...i bezi od istine, to ti je najbolje i najpametnije...
    Molim da se suzdrze svi koji optuzuju ljude da ne znaju da cene Novaka, i da su jedva docekali da ga pljuju, ovo nije pljuvanje ovo je razocaranje iz srca, ne zbog loseg tenisa, vec zbog lude glave.
    Cestitke Mareju.
    (anica, 5. novembar 2016 15:49) # Link komentara
    Preporučujem (+466)Ne preporučujem (-90

Kako me zabolelo sve ovo.

xaxaxaxa

8. 90 људи доктори и академици, 466 са несвршеном средњом школом.

9. procitao sam u novinama da su psi maje volk vegani.
    zeleo sam bas da kliknem da vidim di zivi maja volk.i onda je pisalo da su joj psi vegani.

10. 90 људи доктори и академици, 466 са несвршеном средњом школом

+1

11. se sećate kad je Maja Volk izjavila da se u mladosti jebala sa petoricom odjednom, a autor enemyofthefreeworld napisao:

"de je našla tolko idiota, ja ne mogu trojicu za basket da skupim"

12. MIČI BRE OVU SPODOBU ODAVDE!!!!

13. https://www.facebook.com/dzivdzanzbori/posts/1266619710055072
    То је то! Народ је одлучио да Ноле мора да се разведе, да заврне славине беспосленој фамилији, да оде код патријарха да се исповеди, а онда да оде код Ере Ојданића у кафану да поврати снагу уз јагњетину и једва пунолетне курве.

НАРОД ЈЕ ТАКО РЕКО ДУВАЈТЕ ГА МАСОНИ, ЦИА И МИ6!

14. Tako je treba onog pedera od trenera oterati i dati Noletu da jede sarme i pljeskavice.
    Jebo ovo što je osvojio do sada, to je kurac.

Ako ne pokori svet ništa nije uradio

15. I treba mu oduzeti dete, evidentno je da mali smeta i da okupira Novaka pa ne može da se koncentriše na prave stvari kao što su tenis i šarapova

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.