RASNI" 161 - 180 od ukupno 315">

BOHOR>RASNI

1. koju temu ti obrisali?

Ja otvorio temu o Radovanu, truć je obrisao i plagirao ahhaahah

2. nije plagirao, njegova je ozbiljnija, tvoja spemerska, pomiri se sa istinom.

3. не лупај, ја отворио тему кад и ти, али моја је општија, па сам твоју обрисао да не буду две.

4. RASNEE ŠTO TE JEBU OVI DOBRI LJUDI

5. Boli me uvo, ja ću onda o protestu otvoriti.

6. Ali kad dodje protest.

7. nisam zadovoljan što sam među retkim podržavaocima autora rasni

8. Pa brate ti vredis kao 9 ostalih.

9. Cekaj da nadjem sta sam za tebe napisao kad sam se oprastao od sajta pre godinu ipo. Imam u wordu dokument.

10. pazi, koliko ja poznajem rasnog, sigurno je nekad negde debelo zaslužio taj ban, nema kod njega ništa nezasluženo.

Ovo me tako podseća na Tetku Poli koja nepravedno kazni Toma Sojera pa posle kaže "nečim si sigurno zaslužio".

11. ahahaha uništi me advokado...

12. Ovo me tako podseća na Tetku Poli koja nepravedno kazni Toma Sojera pa posle kaže "nečim si sigurno zaslužio".

Slično načelo je važilo i na Golom otoku. Moć pomuti um to je dokazano.

13. Ali kad dodje protest.

може о протесту ако га буде у србији. из републике српске закључавамо протесте.

14. Advokado ti se nekad bas ne snalazis ovde

15. Šta je sad Boh? Šta sad nije po standardu? Nauči me.

16. може о протесту ако га буде у србији. из републике српске закључавамо протесте.

Hahahahahaha jebemti

17. Ne da mi se Advokado

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.