RASNI" 141 - 160 od ukupno 315">
Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ne lupaj, ne vređa samo on. a i odbanovan je jer je umro forum, rasni je najpogodniji za iživljavati se na nekom. kosmopolita možda i nema kičme, al bi nekom ko što je rasni u rl ja verovatno zavrnula pičkicu balavu ko rabadžija rukave da mi se obrati tako. ovo je zajebancija...
Dajte organizujte takmičenja ja vs svi majmuni. Dosadno mi je da šurim ovog jednog.
Kad ja vredjam, to što sam pomenuo plastični kuk u par navrata je shega bila.
I i nepravedno sam trajnovan jer je djoto otvorio temu sa zajednickog duplog, imas IPee pa vidi.
TAD NISI BANOVAN ZBOG ĐOTOVE TEME NEGO ŠTO SI NAPUŠAVAO BOHORA NA TEMI O IMIGRANTIMA aman bre, koliko puta da ti ponovim...
Djeste
то није права тема о имигрантима, космо, него је тема за спем о имигрантима, тако да је ипак незаслужен бан. постоји тема отворена за озбиљну расправу о имигрантима, позивам све заинтересоване да тамо дискутују.
Banovan jer je napusavao Bohora?
Koliko se dobija ban za napusavanje Bohora?
pazi, koliko ja poznajem rasnog, sigurno je nekad negde debelo zaslužio taj ban, nema kod njega ništa nezasluženo.
E napisao sam oćeš da ti polomim pičku ili zavrnem pičku, tako nešto i napisao ok?
Pa to je u stilu naću te preko IPa.
A ti kao ne kontaš da je šala.
I jos je on na to napisao ok. I to ga je kao uvredilo.
Jesi čula za termin zastarevanje.
I da otvaram temu o radovanu, nemojte da tolerišete spem na njoj.
ovde ništa ne zastareva, zajebo si se... a za tu temu dobro pazi, ako je neko spemersko sranje, banujem.
UWREDILO ME JE TO RASNI
BAN - OPRAVDAN JE
Ahhahahahaha a kosmopolita sad fino priznaj da me mrziš jer sam dobar sa direktorom.
Koliko se sećam ranije si podržavala moje odbane.
у намери да нас упропастиш
Pa dajte jbt obrisali mi temu
E stvarno ste govna. Ozbiljno
ау, колико расни хода по ивици. 10 евра да добија трајни до краја месеца са овим понашањем!
Ovo je prevršilo svaku meru i granicu!
Koliko se sećam ranije si podržavala moje odbane.
ja sam te i sad odbanovala, prestani da sereš, nema director veze s tim... kad bi se to tako merilo, da ja gledam koliko si ti dobar s njim, a ja nisam, odavno bi bio trajnovan, veruj mi.
koju temu ti obrisali?
SPEMUJEŠ I VREĐAŠ SA TIM GOVNA
BAN JE NEMINOVAN