Terorizam i društvo

1. Kako bih Arminu zavario šamar sad za ovaj post, tj njegovoj generaciji pošto je on ok

2. Moramo da se opecemo da bi znali sta je rat je li tako

3. Ne. Bili bi pokretne mete lolo

4. Helicopter fire kills 17 Turkish police officers just outside Ankara

More than a dozen Turkish police officers were killed when a helicopter opened fire on their headquarters near Ankara, the Associated Press is reporting.

Video of gunfire coming from a helicopter fire is circulating on social media.

sad boga pitaj je li ovako, ali ovo piše

5. samo da arhivi ne najebu

6. Anadolu Agency: Turkish Airforce F-16s reportedly shot down helicopter used in attempted coup - TRT

7. Axaxax Makarone izmišljaš ovo pičko jedna nerealno je

8. Jebali te arhivi Care, ljudi ginu ti kenjaš o arhivima. Idi brate do Istanbula i lepo ih zamoli da se pomere od zgrade arhiva i odu da se igraju na nekom drugom mestu, sigurno će te poslušati.

9. Стичем утисак, гледајући ове наше извештаје, да ће брзо тај пуч дугуши власт јер војска наизглед није јединствена.

10. idi ti pa zamoli ibrahima da mu oližeš čmar kad ti je toliko stalo do turaka majmune

11. Jedva čekam da igram kampanju Turska 2016 u novom kol ov djutiju

12. http://image.prntscr.com/image/73072478515246cab70b1862bda4f028.png

Uh mnogo me lozi ovo, ja sam zeljan krvi, pripadam generacijama koje nisu ratovale jos jebes ti to

13. idi ti pa zamoli ibrahima da mu oližeš čmar kad ti je toliko stalo do turaka majmune

Jebo te Ibrahim magarčnio glupa, smorio si na svakoj jebenoj temi sa istorijom, skapirali smo da ti je seksualni fetiš udžbenik istorije za treći razred gimnazije. Koliki kreten treba da budeš i cmizdriš o arivima dok ljudi ginu, bez obzira da li se radi o Turcima ili nekom drugom.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.