Terorizam i društvo

1. mi smo kurac od ovce tako da nismo nikom interesantni.koliko su ovuda prolazili,mogli su nas 30 puta sve razneti.a mi smo u fazonu,ne daj boze da nesto protiv bilo koga kazemo,da se taj ne naljuti.sta god,kad god-moze

2. Onaj Afgan od malih nogu pije vodu svaki drugi dan, jede jednom nedeljno, beži od amerskih bombi triput nedeljno i novac vidi jedino kad proda decu u roblje, AL ZATO SRBIN PREŽIVI SA TRISTO EVARA MESEČNO AJ VIDIM BERA GRILSA DA PREŽIVI MESEC DANA OVDE OĆE KURAC

3. e ajde sanitarni cvor obuzdaj jednom taj svoj kompleks nize vrednosti i prekiniti svaljivati svoju jadnost na velike grupacije ljudi...sve sto govoris je u fazonu ,,mi smo jadni,mi smo nolajferi,mi smo nezanimljivi,mi smo glupi,, itd

4. globalno smo jadni kao drzava,a ponaosob kako ko.malo kontrolisi paranoju,nece te razneti abdula u troli.sve sto govorim je u fazonu slusamo sta nam veliki govore i time se povinujemo.

5. pa jesmo jadni kao drzava ali to nema bas veze sa tim dal ce ISIS da pravi sranja ovde xd

6. ja brate hocu da ti kazem da ce pre praviti sranja tamo gde ce to vise da odjekne.vise ih ubodu prstom u oko sjebavajuci im francusku,belgiji...nego nas npr.mozda hoce i nas,al kasnije.do tada ce ih valjda i neko sjebati.

7. Brate nastane treci svetski rat, Vucic sredi da smo neutralni, i ondampostanemo vodeca evropska sila kao svajcarska, ponovo Kosovo nase i ne treba nam nista novo samo carstvo Dusanovo, Srbija do Tokija.

8. Ако дође до срања са муџосима, одма има да развијем панципрслуке од свињетине, гранате до свињских ногица, свињавац (уместо сузавац) итд. Уместо реденика муниције - редник чварака. Свиње ће победити!

9. Nerealna je priča da smo mi nebeski uopšte neki kurac u planovima muslidža za vrld dominejšn...Crnogorci već da, obzirom da su u NATO jbg

10. Jeste da su klošarske novine ali ipak

Nemačka: Uhapšene tri osobe sa Kosova zbog povezanosti sa ekstremistima http://www.blic.rs/lkged7q

11. ne znam,sanitarni cvore,koji je njihov glavni kriterijum za neprijatelja,ali mogu ti garantovati da su srbija,tacnije beograd jako visoko na tom spisku...

12. ako izbije sranje ja prvi idem na kosovo da se borim za moju srbiju

13. ollanik
    ne znam,sanitarni cvore,koji je njihov glavni kriterijum za neprijatelja,ali mogu ti garantovati da su srbija,tacnije beograd jako visoko na tom spisku...

ne znam zasto je toliko visoko.nije da smo u nato,nije da smo u uniji.teroristicki napadi se dogadjaju decenijama.nije da smo ikome bili zanimljivi,a bili smo neko jaje nekada.samo malo unutrasnje frke za vreme sfrj,pavelic i to...ono sto su teli da urade,uradili su na kosovu.

14. Za svako sranje koje izbije na Balkanu Zapad okrivi Srbe. Ako bi teroristi napravili sranje u Srbiji, svi na Zapadu bi vikali kako Srbi sad i u svojoj državi prave sranja. Ne isplati se.

15. e sad kad bi ti rekao neke stvari,sanitarni cvor,ti bi mi rekao da kenjam jako,tako da cu iskulirati ovu spiku ako nemas nista protiv :))))

16. interenet i jeste mesto za kenjanje :D nista protiv :)

17. Za svako sranje koje izbije na Balkanu Zapad okrivi Srbe. Ako bi teroristi napravili sranje u Srbiji, svi na Zapadu bi vikali kako Srbi sad i u svojoj državi prave sranja. Ne isplati se.

Na jucerasnji dan, POSLE teroristickih napada je Tomas De Mezijer koji je u poseti Srbiji, negodovao jer su drzavljani Srbije cetvrti u Namackoj po kriminalnim radnjama iza Turske , Albanije i Poljske. Nema veze sto su ti drzavljani npr. cigani, ili siptari sa juga Srbije.
    Ne vredi svabo je fiksirao nas pa to ti je. Ali uskoro ce mu doci sve na svoje.

18. Na jucerasnji dan, POSLE teroristickih napada je Tomas De Mezijer koji je u poseti Srbiji, negodovao jer su drzavljani Srbije cetvrti u Namackoj po kriminalnim radnjama iza Turske , Albanije i Poljske. Nema veze sto su ti drzavljani npr. cigani, ili siptari sa juga Srbije.

On je u poseti državi Srbiji kenjao kako su državljani Srbije... itd. A oni i jesu državljani, činjenica stoji. Baš zabole Švabu da li su to Srbi ili Šiptari ili Cigani. Vlast Srbije predstavlja i Mađare i Hrvate u Vojvodini, Šiptare na jugu, Muslimane u Raškoj, Cigane u Obrenovcu. Jedino da ih izbacimo iz državljanstva, Cigane deportujemo, Šiptarima damo jug Srbije, onda situacija ne bi imala veze sa nama.

19. jebi ga,ocemo da je kosovo srbija.sipci sa kosova uzimaju nase pasose i tamo prave sranja.lepo kaze covek da su to drzavljani srbije,a mi dajemo sipcima da budu nasi drzavljani.tako da mislim da je legitimna izjava.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.