Ријешио сам да се убијем на радост свих вас који сте ме познавали овдје. Проблем је тај што немам пиштољ, а некако ми лејм да се нагутам бруфена. Интересује ме да ли је могуће да се некако убијем кухињским ножем? Ал да не испаднем глуп и пробудим се у болници.. Ај одговори неко што прије. Ако се нећу убит мора да учим за испит
- S
Немој брт плс

Koja si ti pička, hoćeš da pobegneš od života, a umrećeš kad-tad, i svejedno se suočavaš sa beskrajem nepostojanja i smrti, iz kojeg si došao i u koje ideš, nalaziš se između dva crna beskraja u beskrajno kratkom trenutku postojanja, i šta ti sad radiš u njemu? Iskoristiš ga da zaviješ u crnje nego crno sve kojima je do tebe stalo, umesto da istrpiš muke ko čovek i odeš sa dostojanstvom, ili se bar prijaviš u neki rat i poslužiš korisno, ili da odeš i raznesi Skupštinu ili Vladu. Ja kad bih se ubijao, povukao bih sa sobom mnooooogo gadova. Dakle, razmišljaj o tome, ako si baš suicidan.

Isečeš grkljan, moraš brzo, il' uzmi dovoljno velik nož zabodi ga u vrat da izađe na drugu stranu i brzo ga izvuci, imaćeš dovoljno vremena, al' uradi to sedeći, da se ne onesvestiš, i da, umrećeš vrlo brzo, neće postojati ona zadnja nada u glavi "možda me neko nađe", biće kasno bilo kad da te nađe.

Ma nikad ne znaš kad ćeš nekog shvatiti neozbiljno, zajebavati ga zbog njegove priče o samoubistvu, i onda se on ubije! Zato treba biti oprezan, i isticati svakom ko to najavljuje u javnosti da je pičketina ogromna ako uradi to. Pošto ovi što to najavljuju u javnosti uglavnom očekuju neku reakciju, nešto što će ih ili utešiti ili podržati. E, jebi ga, kad se ja nisam ubio, boli me kurac za tebe. Crkni ako si sisa.