rendomi slicna tema

1. Vidi, kosmopolito:

Rasni - ćopava bosančina AAHAHAHAAHH

2. Kad sam poslednji put bio u ZOO vrtu u Beogradu video sam majmuna kako gura prste u dupe i jede svoja govna.
    Osećam da imam deža vu.

3. rasni, brate, ti teraš ljude da te vređaju, ne mogu ti ja tu ništa. lakše da banujem tebe jednog nego njih dvajes da prestanu ta vređanja.

4. Ahahahahahah a šta ga je nateralo da mi piše gluposti?
    To što su me banovani ljudi zamolili da nešto napišem?

5. http://blog.cleveland.com/nationworld_impact/2009/06/large_bear-in-bird-feeder.jpgRasni
    Kad sam poslednji put bio u ZOO vrtu u Beogradu video sam majmuna kako gura prste u dupe i jede svoja govna.
    Osećam da imam deža vu.

6. Al nema veze boli me kurac za ovo

7. Морам да констатујем да ми Расни постаје чак и готиван кад вас видим како овако чопоративно пиздите и цимате се око њега. Закључали сте тему јер је радио исто што је радило и осталих 15 људи - стављао неке реченице испод слике врапца.

8. Inače jedini doprinos sajtu aleksandra kg je pisanje po forumu da sam ja pacovčina. Od zadnjih 50 postova u najmanje 10 se obraća meni.
    Ništa nije postigao za tolike godine na sajtu.

9. Dodje mi da se zamenim na 10 dana sa nekim autorom za naloge i da postujemo.
    Da vidim koliko bi me ljudi napadalo.

10. da, al rasni je kao okidač neki. mirno ljudi ćaskaju, dođe rasni, odjednom svi agresivni i vređaju. rasni je kriv.

11. spemujete temu nebitnim stvarima
    ne kapiram rasni sto ti je toliki cilj da se izdvajas
    nit oces da se druzis sa ekipom iz cekaonice nit oces da se ponasas normalno
    jbg pereš ljude jako smorio si ih

12. Ahahahahobjasni šta sam uradio?
    Mislim kako se ljudi raspale kad mene vide? Imam čak umirujuću profilnu.

13. хахахахах небитна је доктор

то ко оно кад је измислила да је немуслиманка из београда јер је било срамота да напише да је муслиманка из пријепоља

14. Nebitna je muslimanka?

15. furaš kontru spemuješ teme koje su iole normalne smara to ljude ljuto
    kada vidiš da te isprozivaju 15 puta ignoriši temu samo biće svima lakše

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.