rendomi slicna tema

1. A capoon znas koliko meni zveci levo mudo za osobe poput aleksandrakg?

I recimo 100 puta sam video, da me nema na temi a oni pisu pa to ni rasni ne bi uradio, rasni daun itd. Znaci nema me oni oisu o mene.

2. Pa bitan si igrach XD

3. CapooN
    spemujete temu nebitnim stvarima

Stvarno, neće imati devojka šta da obuče ;)

4. http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
    Veliko sranje u Maroku. U Raji Kazablanka izbila ogromna medjusobna tuča, valjga su se potukle dve frakcije, green boys i ultras eagels. Najmanje dvoje mrtvih i 170 povredjenih.
    A trebam podsetiti da su na prošlogodišnjem izboru bili visoko pozicionirani pri izboru ultrasa.
    Ovo su glupi kozojebači a ne navijači i mislim da ove godine nemaju šta da traže na ultras izboru.

5. Samo nastavi da hvataš beleške i uči se :)

6. rasni, ne zaboravi da su te stavili na listu najboljih riba na sajtu dok si bio u banu.

7. I ti si u tome učestvovala.
    Ne mogu da se fino pokače kad sam tu nego zaskaču iz zasede.

8. Rasni mislim da ipak mnogo bolje prolaziš kad nisi tu.

9. ne bre, ja samo sabrala glasove.

10. Stvarno, neće imati devojka šta da obuče ;)

xDD

11. Svi koji su postovali gore dživdžane od rasnog :

Makaronac, mitke, skočimiš, lečki mrav, mr robben, celtic to je ovo sad što se sećam iz glave, možda ima još neko

12. Ahhaah gvozdene nije stvar u dživdžanu, sve i da sam postovao 100 epskih dživdžana, opet bi je zaključali jer su mene videli.

13. ali ja ovo samo ističem da bi diskreditovao ovu priču rasni ubija dživdžan temu, ne da bi nešto kenjao po tim ljudima za koje ja mislim da su im dživdže lošije, ovo je slobodna zemlja i slobodan forum

14. čak neki rasnijevi vrapci ne da nisu sranje nego su dobri

15. Postovati dživdžana - ubiti vrapca u nekome.

- Hej grlice, kad ćemo do Pala ?
    - Ma idi u kurac tetrebe, postovaću dživdžana, a to svakako ne želim.

16. znam, ja dolazim relativno retko ali vidim da si konstantan objekt izdrkavanja i glumljenja nekog ludila. Nije da nisi debil tu i tamo, ali stvarno nisi nešto preterano loš, nekad imaš i sasvim ok zapažanja. U svakom slučaju je smehotres koji ljudi te pljuju sa neke više pozicije, ekipa sa brzog ali nesigurnog

17. e jebote ovaj rasni ma užas ma strašno kakvi su ovo postovi spemerski otera mi temu brzo ali nesigurno sad moram da uđem u sport i život da se iscimam dodatnih pet sekundi da bi video današnji nikolasov put ka sigurnom kešu

18. http://s21.postimg.org/l8fbix3zb/3wp_Cn_LE.jpg
    mojoj sestricini ide dobro hemija u skoli i ja sam joj rekao: iz hemije budi uvek najbolja a druge predmete uci makar za dvojku

19. rasni nam remeti teme kk partizan i kk zvezda on tu samo spemuje govna i remeti našu kvalitetnu diskusiju o ubacivačima lopte u koš koji su plaćeni od pokradenih poreskih para 200 000 evra godišnje sramota

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.