rendomi slicna tema

1. e da, i labokv je gori vrapdžija od rasnog

2. Mene samo banovanje drka, a oni neka pišu šta hoće.
    Jbg meni je dovoljno što sam u RL normalan, a za njih već nisam siguran.

I da zadnji put kad sam postavio tiket na brzo ali nesigruno, pogodio sam kvotu 16, a aleksandarkg mi je napisao pacovčino hahahahahahah

3. rasni, to ko da pijan govoris da nisi pijan :D

4. личи на мене да напишем неком "пацовчино" након погођеног тикета. хахахахахах.

5. eto, rasni, izazivaš u ljudima najgore. acakg sasvim normalan lik.

6. aleksandar kg - rasni pacovčino
    10 minuta kasnije - e kapune ajde da igramo bunker u heksbolu hihi

7. alekskg - hoću da ne krećemo napred uopšte
    kapun - ali kouč, šta da radimo sa loptom
    alekskg - dajte je njima

8. gvozdene sto si umislio da si najbolji u dzivdzan temi i da tvoj sud ko je dobar a ko nije nesto vredi..neko je rekao da zamislja dzivdzana kao penzionera koji voli da popuje i kenja pa svi pisu recenice u skladu sa tim.kako je ovo tog lika asociralo na penzionera to verovatno samo taj lik zna, meni je totalno nedokucivo

9. nisam umislio da sam najbolji ali od tebe sam sigurno bolji. to je neko rekao da ga dživdžan asocira na to, i to je ok, i ja sam kasnije primetio da su mi postovi malo više u tom fazonu nego isprva, ali ne postoji sigurno asocijacija dživdžanstva koja će propisati kako da se dživdžaniše

10. acakg sasvim normalan lik.

Dobar je ko voli takve :)

Acokg, ti si napisao pacovčino PRE nego što je tiket prošao.

11. Aj baš da vidim vas što kritikujete aleksakg kako bi ste igrali da ste u situaciji kao on lako je koletu i lakiju koji imaju tim od 100 miliona eura kada imaš kapuna u timu igraš kako si prinuđen jbg nije lepo ali radi poso
    http://blog.cleveland.com/nationworld_impact/2009/06/large_bear-in-bird-feeder.jpg

12. хахах гвоздене <3

сањаш ли пакистанце још увек?

13. Slažem se sa gvozdenom, moram priznati. To što većina prosipa nije dživdžanisanje. Ali neka vas. Valjda ćete shvatiti sami jer se dživdžanisanje ne može objasniti. Ali otom potom.

14. preboleo sam tek skoro :)

15. moram ipak reći da sam malo preterano reagovao onomad

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.