>> ŽAJKOTEKA <<<" 401 - 420 od ukupno 885">

>>> ŽAJKOTEKA <<<

1. NASTAVLJAMO DA SE SIGRAMO

http://www.joshpiknik.rs/

ko bude imao više sakupljenih poena od mene do nedelje 23:55
    dobija 15 poena
    drugoplasirani > 5
    trećeplasirani > 1
    + rial mix grickalice

Srećno! (by:Srećko Šojić)

JOŠ ste hteli da se igramo, pa eto Vam sad

2. Hahahha ajde bezi zajk daj pitalicu

3. problem sa ovom igricom je što ne postaje teža vremenom i možeš da izgubiš samo ako oslepiš

4. Ovo sam sanjao nocas da je bilo na ovoj temi i ja kao pogodio:

Kako se kaze bezbozni snajder na spanskom?

5. Bravo! Hulio Iglesijas

6. Žajk, transakcija je obavljena uspešno. Zadovoljstvo je poslovati sa tobom.

7. je l ti uplatio na pripejd

8. dajte i meni ako je dojava neka platicu kome treba nije problem

9. Uplati meni na racun i dobijas dojave svaka dva-tri dana ili kad se setim

10. ne, brate, ovde tebi placaju. sve sto treba da uradis je da prilozis post kao dokaz da si igrao zajkovu dojavu. na srecu korisnik zhajk nije precizirao odredjene detalje konkursa pa je ostavljen veliki prostor za malverzacije. da sam na vasem mestu trazio bi pet hiljada od zajka.

11. npr ako niste igrali dojavu a u to vreme ste ispisali neki post , mozete izmeniti post klikom na braon olovku da ste uplatili. u pvt zajku recite odigranu, odnosno zeljenu, sumu i ucinite sebe bogatim. nadam se da zajk ima dovoljno za sve.

evo ja sam mu upravo prosledio osobnu poruku sadrzine 100000evra. ocekujem obavljenu transakciju na mom racunu do sutra u 11 i 23 kada se probudim.

12. Ja nemam više napismeni dokaz koji bih mogao da fotografišem, ali se svi dobro sećaju moje uplate od 1001 dinar i priče kako me je žena u mocartu gledala ko retarda jer sam naglasio da mora baš 1001 dinar da uplati na tiket

13. kad smo vec na temi zasto ne postaviti jedno zajkopitanje. pitanje:

Sta kaze dekyaod kada se nadje u kafani sa vukajlijasima i pita ga konobar za placanje?

14. Pozove se na manjinska prava?

15. Prava manjina lol

16. kaže

vukajlijaši, molim vas, nemojte da me leprikonujete

17. kaže: Ja sam dekiaod mene će te dobiti samo ku*činu, a ne pare buhahahha i baci suzavac i pobegne u nepoznatom pravcu

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.