Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ne može prikupljanje dokaza da bude u toku ako je glasanje počelo. oćeš da banujem 50 naloga da bude 'regularno'?
Ovaj tip, Pezose
http://www.leonardbernstein.com/img/conductor1.jpg
бохоре ти пратиш ово за кога да гласам
Eo, izregulisah tu tačku, izvinjavam se:)
I ne, nisam celt, moraju ipak neka pravila da postoje jbg
дуго сам размишљао и решио да овако гласам:
Autor 2 - 7 bodova
Autor 1 - 5 bodova
Autor 3 - 3 bodova
ma sta ti ima mene da banujes zbog tamo nekog jebenog takmicenja koje ni ne pratim jbt, pazi bogati dokle to ide i sta sebi daje za pravo
Hahahaahahahahhaa
Posle izvesnog (značajnog!) vremena mislim da sam konačno odredio kako ću da glasam.
Autor 2 - 7 bodova
Autor 1 - 5 bodova
Autor 3 - 3 bodova
хахахах који ужас настаде од лепога такмичењога
али овде има сленгова па ајд да гласам
аутор 1.....3
аутор 2.....5
аутор 3.....7
hahahahahhahaha, na kraju će glasati samo 3 čoveka, pa lol
Аутору број један (1) додељујем - 7 (седам) бодова
Аутору број два (2) додељујем - 5 (пет) бодова
Аутору број три (3) додељујем - 3 (три) бода
pezose, ne jedi govna :-*
Samo da kažem da je super što ste uveli elektronsko glasanje.
Ono sa kutijama i listićama što se fura je tako passé.
Jel pobedio jocko?
Šom, rezulti sutra u 15.30, strpite se malo:)
Аутор 1 - 7 бодова
Аутору 2 - 5 бодова
Аутору 3- 3 бода
Ne kapiram prvi post, ja sam siromašni poljoprivrednik, moj glas ide samo jocku, ne želim ni bod ostalima da dam.
1.zyclon
2.jocko
eto šta si napravio, a lepo sam ti rekla. lavina...
Prof je promenio uvodni pos 23,,7 puta
Čemerno hahaha