Prijava

Mislio sam da nikad neću doći u situaciju da radim nešto ovakvo, ali se i to desilo. Naime, koleginica sa fakulteta pre par dana je doživela moždani udar, trenutno je na zbrinjavanju, a danas sam saznao da joj je potrebna novčana pomoć kako bi se lečenje okončalo. Podstaknut dobrim uspehom i plemenitim gestovima članova sajta, odlučio sam da otvorim temu i da pokušamo ponovo da uradimo nešto dobro. Bilo bi lepo da se držite onoga o čemu se ovde radi i da sprdnju ostavite za ostale teme. Dalji tekst je kopiran sa FB profila njene prijateljice:

"Nikolina Ćulibrk (20) iz Novog Sada je doživela 25. aprila jak moždani udar i potrebna je finansijska pomoć, jer joj je neophodan lek od nekoliko hiljada evra. Molim sve koji su u mogućnosti da pomognu, broj tekućeg računa, kao i sve potrebne informacije biće objavljene u najkraćem roku. "

Podaci za uplatu su sledeći:
Tekući račun: 265-0000004436454-15
Banka: Raiffeisen banka
Primalac: Nikolina Ćulibrk
Adresa: Futoška 21A, Novi Sad 21000

Trenutno nemam nikakvih bližih informacija, šta god saznam, editovaću blagovremeno da budete upućeni.

Iskreno se nadam da ćemo uspeti makar malim delom da pomognemo i doprinesemo lečenju.

EDIT 1: Na Ekonomskom fakultetu u Novom Sadu postavljena je kutija za donacije, tako da svi Novosađani mogu lično dati donaciju.

EDIT 2: Obrisao sam deo sa linkom do grupe, koja je uklonjena u međuvremenu.

Otvorena je grupa na FB-u gde će blagovremeno biti postavljane nove informacije, pa se možete učlaniti ili pratiti sa strane: https://www.facebook.com/groups/345011835622898/?pnref=story.unseen-section

Овај садржај тренутно није доступан
Тренутно не можемо приказати тражену страну. Можда је привремено недоступна, можда је линк на који сте кликнули застарео или немате дозволу да приступите овој страни.
Врати се на почетну страну

U pitanju je ta prva devojka koja izađe u pretrazi. Videću sa kolegama što je zatvorena grupa i kako stoje stvari.

Nisam hteo da se javljam dok je ovaj Vukajlija papers slučaj sa Stevčom moderan. Iznad sam kopirao status koji su njene koleginice sklopile, ispostavilo se da ne treba lek od nekoliko hiljada evra, već je majka njena napakovala priču iz straha. Bilo je potrebno nešto novca, ali je skupljeno sve na faksu, organizovane neke dve humanitarne žurke + kutije za donacije. Tako da može lock na temu, kapiram da nas ima koji smo uplatili nešto preko banke, pošte, kapiram da nije bilo uzaludno.

Samo nek je zdravo

Jebi ga. Tako to biva.