Peticija za razmodovanje Svetlane takodje poznate kao Kosmopolita

1. jeste profa treba neko ko kapira desavanja mladji je od 30 nije ni na cijoj strani ne drka rasnija nije ni na bohorovoj strani ni na granjkinoj ni celtovoj
    evo ja ispunjavam uslove npr

2. Ma kakva nova pravila na forumu. I sad postoje i ne fali im ništa samo ih niko ne jebe ni dva posto.

3. moze gonzo isto on nema pojma ni o chemu bar znamo da nece poshandrcati ni na koga ;)

4. Au, Skauz, kolko puta više taj broj od 12 ljudi na sajtu jbt kolko je da je, trebaju neka pravila da postoje, ako smo već Vukajlijaši zašto treba da ne budemo i ljudi?

Hteli mi to da priznamo sebi ili ne, Kaizenov sajt nam je kroz naše sprdanje na njemu u mnogo čemu obogatio život. Barem su mnogi otišli pismeniji sa njega, oplemenjen duh i da ne pominjem...

5. Perice zlato, znaš da te volim....unatoč tebi :P

6. profe, ja ti pričala, ne vredi. mene povremeno namažu govnima, tebe bi raščerečili.
    pezose, ja nisam nikad tražila da budem mod.

7. lool prof sad te kontam
    trolujes
    r
    o
    l
    u
    j
    e
    s

8. pa i ne treba niko da ih se pridrzava jer je forum i ovako mrtav i sterilan

kapiram da moderatori pobanuju sve i ostanu sami na kraju bi pobanovali jedni druge a last man standing bi se udavio kablom od misa jer bi izgubio svrhu postojanja, nikog nije briga vise alo

edit

pa dobro uzivajte u zabavi vas dvoje troje najbolje tako, neki red mora da se zna nije ovo vasar

#ausvic

9. Da se vi jebeno navlačite oko Vukajlije, đe je po pet ljudi dobro međusobno. Napravite grupu na fejsbuku, ubacite tih par budala i isti vam kurac. Ovo će za mesec, dva ionako posećivati dnevno trideset korisnika.

10. realno, oblakmatori, upravu si

11. Ovo će za mesec, dva ionako posećivati dnevno trideset korisnika.

Mislis da ce se uduplati broj posetioca sajta? To samo ako kajzen napravi opet neki novitet.

12. Ma kakva nova pravila na forumu. I sad postoje i ne fali im ništa samo ih niko ne jebe ni dva posto.

Pa možda ih brt ne poštuju zato što su aj dont nou zastarela, prevaziđena i ne pašu ovom aktuelnom bez pardona obraćanju na Forumu, kapiram da je to najveći problem.

Druga stvar je spem i količina bana za spem. Treća stvar je ukidanje trajnog bana. Sve to treba precizirati, barem.će se nešto korisno dešavati na forumu...

13. AJ RAZMODUJTE ME.... NA

14. ma sve je pocelo od onog dana kad nas nije poslusao za meme i kad su moderatori poceli da nebiraju defke kaizena boli kurac realno a ovih 10 ljudi sto je ostalo ma koga boli kurac vise za nerviranje kad ce se ionako ugasiti sajt za pola dine max kaizena boli kurac da placa servere

15. aj ne vrtite stohiljaditi jebeni put pricu da nas ima 15 i da ako mod banuje nas 4 ko ce ostatiii jebote da vam ne bi dosao na adresu i olupao lopanju tastaturom kojom pisete ok?

16. Pa možda ih brt ne poštuju zato što su aj dont nou zastarela, prevaziđena i

prof budi svestan da ako armin bude ulazio na sajt jebace ti majku sto ubacujes engleske reci milosnu

17. jebeni mod znaci onaj ko uredjuje forum, da ne kazem cistacica obicna, kad ima gomila spema dodje i obrise, a ne neko ko se ponasa kao da si mu dosao u goste i treba da pazis kako ces da se ponasas jer si u njegovom dvoristu, bezi bre

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.