Peticija za razmodovanje Svetlane takodje poznate kao Kosmopolita

1. @ PROSEČNA SRBENDA - Pravi Srbi su i dušmane svoje uvek ispoštovali kako je red u trenucima primirja ('de ćeš veće poštovanje od velikog piva i čašice domaće - slatko i kahva se podrazumevaju), dok je odlika Bugaraša da pljunu i poseru se na to. Realno.

2. Da mi je samo da mi odgovori sa kim deli postelju pre nego što ode

3. neki tuborg na akciji po 70 dindži limenku pa da ubijem vreme dok ubijam pivo

pu mamu im jebem meni naplatili 70 za staklenac jutros :) . skupljam i ja cepove sirotinja za majcu koji ce mi kruac majca to se pitam

4. zamisli sta sam ja izparanoisao u glavi kupicu tuborg kao posto mozda dobijem majicu hah jebem ti al dobro ja kad idem u market u glavnom mi radi pasivan deo mozga ako sam se dobro izrazio ako postoji to msm razmisljam kao sta cu uzeti a misli mi na trecem nebu valjda me kapirate

5. келте да се носиш у пизду материну

6. u jebemti, šta da radim sad? da zaključam sad dok se još vidi smisao zahteva il da pustim da ode tema u pičku materinu?

7. eto sta se desi kad zensko dobije vlast :)

8. јебига знао сам да ће цеца све да нас прца у дупе, али шта да се ради.

9. Ne supkaj se YemoPD

10. Kosmo, ajde otvori temu za konstituisanje novog/modifikovanog PRAVILNIKA PONAŠANJA NA FORUMU, pa da se vidi ko ima kakav konkretan predlog u cilju olakšavanja posla vama i omogućavanja izražavanja nama. Onda će se videti ko je kritičar s motivacijom da na sajtu bude bolje a ko samo da bi pljuvao iz ličnih pobuda.

Dakle, propisana pravila oko kojih će se većina složiti i za koja će se - zašto ne - i glasati. Onda će se i autori, i modovi prema njima voditi pri osetljivim marginama forumskog delovanja:)

Ozbiljan sam.

11. ја и цецилија смо стари другари, само не волим кад малтретира штиклом у око јадне и незаштићене ауторе :((

12. u jebemti, šta da radim sad? da zaključam sad dok se još vidi smisao zahteva il da pustim da ode tema u pičku materinu?

pusti
    @profe budi svestan da dobijam prolivcinu od tvojih postova a verujem da nisam jedini ok si lik al nemoj se blamirati

13. prof, tebe treba umodovati.

14. Moze li meni odabir neki, bilo sta, moze i poster i reakcija, skroman sam ja?

15. širkane, ti se ne javljaj...

16. Kakva pravila po forumu, ne lozite se i ne izigravajte policajte, ionako imate 12 stalnih ucesnika, osvestite se nikog nije briga..svaka cast na trudu i to al bzv je

17. Ne seri, prosecni, to je jedino rešenje (ako rešenje tražimo), a i pokazaće da su modovi spremni na predloge i kompromis.

A ako se samo sprdamo, onda može lok

18. solidno sam se uzrujao kada je moderator kosmopolita zaključala dve teme na kojima počne da se piše ozbiljno i onda kao otključa temu na jedan minut da napišemo šta smo hteli, u fazonu, eto vam, budite srećni što ste dobili po zalogaj internet kolača, i onda opet zaključa

kosmopolita, to se ne radi tako, sranje teme uginu same od sebe posle tri minuta

19. sta smarate jebeno, 95% ljudi koji su postali modovi su se naprasno promenili i odjednom su shvatili ne znam ni ja kako da njihova mora uvek da bude poslednja, da u svakoj raspravi oni su ti koji znaju bolje, odjednom se smatraju kompetentnim da mogu da ocenjuju sta je duhovito sta nije, sta je vredjanje, sta nije vredjanje itd....bukvalno skoro svaki mod...i svaki je imao iza sebe tako neke Rodnije jebene koji su odma tu iza njih da na svaki njihov post napisu ''DA, DZIMI\BLEK\FRENKI\ ECT JE U PRAVU'' znaci ni ne citaju sta pisu nego samo idu i podvladjuju im, a onda se ovi osile previse jer ne mogu realno da sagledaju svoj status medju ljudima.

zato ponavljam opet, svako ko se trpao da bude mod je obican bezveznjak i prejadnik i kompleksas.
    tako se i kosmopolita sili, tako se silila i vecina, tako ce se siliti i oni bednici koji dodju u sl garnituri...
    a zamisli tek Komad da je mod, koje bi to mahanje kaziprstom bilo ispred face....

eee eko zadnji izadje nek ugasi svetlo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.