Peticija za razmodovanje Svetlane takodje poznate kao Kosmopolita

1. mene je banovala za novu temu pa ne pišem kilometarske postove o nepravdi

2. bravo retarde to je sve sto znas

3. dobro je da i to zna, pravo je cudo kako je naucio da upl.sliku

4. Puki podržava mržnju. Puki tlačitelj tlačitelja.

5. puki ti utera tuki.moronu blentavi.valjda je ocigledno da su te stvari dozvoljene na sajtu.tebe bi zbog ovoga na nekim sajtovima banovali trajno zato nemoj da seres imbecilu jedan

6. kontam da mami kenjate kod kuće kako je nepravedna kosmopolita

7. puki ti utera tuki.moronu blentavi.valjda

http://i.imgur.com/ugfNLDz.png
    PUKI APRUVZ

8. Je li, kad si besan, spejs te baš smara da udariš?

9. kakav gonzo post

Ma idi bre, čudo jedno.

10. deky_aod, mislio sam na tog izmisljenog lika pukija koga je izmislila tvoja retardirana glava

11. Ne diraj bre Pukija majmune

12. Može neko da odradi besnog Pukija, da bude zelen, tužnog Pukija sa suzom plavom i Pukija sa crvenim očima kad Puki blagosilja nasilje nad ženama?

13. kucam sad jedan prekolimoetarski post duhovit ironican sam u dosta delova
    i razradjen plan za poboljsanje vukajlije u stilu rasnog zanimljiv i shomyja23 kad je ironican: ma samo da ima neko cesce definicije da bira i brise postere kad napise iz sale

hocu da cujem ko ceka post??

14. Je li, kad si besan, spejs te baš smara da udariš?

aj ne tupi vise, posle tacke ide veliko slovo a ne spejs i to me mrzi da uadrim.

15. aj ne tupi vise, posle tacke ide veliko slovo a ne spejs i to me mrzi da uadrim.

i jednog Pukija što ima onu američku koledž kapu i jednog Pukija umornog kad ide do prvog komšije 12km peške

16. Voleo bih i da neko odradi Stevču ciganina kako umesto teksta sa idiota čita "Živojin, to znači život, kad si živ. Živojin."

17. Ухватили сте Косму у ПМС-у и после вам ђаво крив. Јеботе, кад мене није бановала, а један је Грањак сви знамо колико зајебан, шта сте ви толико срали да добијете банану? Јесте ли размишљали да би нека џентлменска реч могла да је упути на другачије опхођење у раду модератора? Лично сам ургирао да одбанује неколико ликова и увек ми је излазила у сусрет ако је образложење било каваљерско. Јесте деца, али пробајте ипак да се понашате као зрели мушкарци. Помаже. За почетак престаните да плачете као деца.

18. Jeste ovaj Granjka... pa, Granjka, ali sada bih mu platio pivo i rakijicu preko (i to onu pravu, 0.05 a ne 0.03). Red je, jeahbo ga ja.

19. Veliko pivo, bila plata, yolololo.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.