Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Evo ne znam bogumi
Svetlana okaci sliku sisa i nece te smarati niko vise jbg garantujem
ja se nezadovoljvam dok ne vidim picku! :D :D
jebote bog ja nznm sta mi je danas stvr skec neki izbija iz mene neznam kako da ga zaustavim
Svi da se razmoduju i da se umoduje AV pa da vam ugasi sajt.
47 godina ima kosmopolita
a brus 1000 :D
Blizu flipse, umalo da pogodiš :)
Treba Glavnog za moda, ako hoće, lik je realno pregotivna njuška ovde...
ma brus je carina on kad je bio bar se birale defke svakih sat vremena posteri da ne pricam
jedino sto je mekana glava al jbg i 90% srbije su mekane glave najace sad ces babi objasnjavati zasto ne treba dati zivot djovaku ili da je vucic govno i da je namestena farma
brus je legenda ovog sajta i uvek ce ostati pozdrav bruse ko je srecan sto vidi brusa ja sam
Циклоне, имам ја за тебе свеже воде, мани пиво, али мораш да олижеш славину.
AHAHAHAHAHAHAHAHAAHA, jebiga, ne može svako da bude mylyca ili Frenki, neko mora biti i mekana glava :)
loool brus drago mi je da sam uspeo da izmamim osmeh na tvoje staracko lice
kako na poslu pises li knjige :)
,sto te nema?
P.S. jesi ironican ovo za mylicu i frenkija posto ako jesi moram priznati da ti je uznapredovao humor i da si dobrodosao na ovom sajtu ako nastavis istim putem
posto je mylica kurwa a frenki tarzan a znas da vukajlijasi mrze tarzane
pišem, pišem, nemam para za kafanu pa moram pisati da mi ne bude dosadno :)
hvala ti za dobrodošlicu, svratio sam samo da vidim ko mi dira celta, imam neki tuborg na akciji po 70 dindži limenku pa da ubijem vreme dok ubijam pivo
Solidna cena xd
malo skuplji od 0.6 apatinskog, čista bagatela :)
Циклоне, имам ја за тебе свеже воде, мани пиво, али мораш да олижеш славину.
Nije higijenski sa slavine direkt piti. Jebeš čoveka koji pivo i rakiju odbija, dušman je to.
pravo je uzivanje pratiti konverzaciju ciklona i granjke
KOSMA TE LAŽE
NEVERUJ ŠTATI KAŽE
OVAJ ŽIVOT JE BORBA
OD RODJENJA DO GROBA
ZATO USTANI ODMA
xd
e da zelim da se iserem u gusu maestru mungosu za forsiranje oko bsa i transferisanja al da je nepravedno banovan jeste