Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
http://pre08.deviantart.net/eb7a/th/pre/f/2013/197/6/3/it_s_over_9000____by_wortmann-d6dr06t.jpg
Koliki su power leveli pojedinih Vukajlijaša?
Neke od mojih procijena:
--------------------------------------------------
Urrad - 5
Čegrtaljka - 350
Messalina - 500
Mala Vidra - 800
Fejz - 3.000
Kurajber - 7.500
Smarko - 20.000
Kosmopolita - 25.000
YCHTT - 60.000
Eru (najmlađi sin) - 100.000
Panćera (malo stariji od najmlađeg sina sin) - 105.000
Ombre (srednji sin) - 110.000
Ja (malo mlađi od najstarijeg sina sin)- 125.000
Ol (najstariji sin) - 150.000
Paoclaomvr (puna transformisana) - 1.000.000
Pezos - 900.000
Radjard - 1.200.000
Jeste, al dođe kosmopolita, stisne "lopta života" dugme, i PAF! "uspešno ste se odjavili, ćaozdravo".
bata gugi---600
javio--630
gugio---1230
recite ako ste u fazonu da vam defka bude na naslovnoj, dobar sam sa kosmopolitom baš
олл :*
који је мој повер левел?
vokarooo
kad cemo sa ometom da se navarimo kod lgavne poste?
Pravite listu Vukajlije vidim...
Meći Izijema!
Ti si Vokasi negdje oko 45.000
Mada si jedna od gotivnijih glava ali nemaš taj power level da se nosiš sa najjačim opasnostima. Nešto kao Krilin si.
Лгавен пошта тајм вил кам. Нав ај ем ретурн то интерент
Đe sam?
A ti si se znači vratio poslije dugo vremena? Onda ti je vjerovatno malo jači powerlevel jer poslije tih time-skipova obično skaču power leveli. VJrv si neđe oko 55.000 sad
папет---n+1 (→ ∞)
jupiterac je nekih 600
Пазле, није ме било годину дана. Сад је време да ме буде
Najjači
Mnogo jaki
Jaki
Onako
Slabiji
Dosta Slabi
Preslabi
Đoto <---------------- Ođe!
Pa jebote, zar baš Krilin da budem?
Mnogo jaki
Jaki
Onako
Slabiji
Dosta Slabi
Preslabi
Đoto <---------------- Ođe!
HAHAHAHH
al popravio se dosta brate ne samo da vise nije za institut nego zna i nasmejati nekoliko puta
JAVIO
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201111/167510/medium_rrrrr.jpeg
ЈУПИТЕРАЦ БРТ ја сам крилин. Али верујем да се приближавам Краљу Кају