Pomoc oko patika

1. Pozdrav braco, oprao sam patike ( nike huarache) cetkom, praskom za ves.. pustile su boju i trenutno ima 4 nijasne zelene na njima.. da li neko ima neki savet, resenje?

2. hemijsko ciscenje.pokusaj.tj.nek oni pokusaju.

3. Kako da vežem pertle?

4. pitaj na buzz srbija ili onog Maxu iz street life-a, nema šta ne zna oko gilja
    mada teško da ćeš ih vratiti ako su se razlizale boje

ako su ti fušerajke od 3500 bači ih odmah

5. Ako su oriđiđi krni to u mašinu na 30 stepeni bez centrifuge pa šta bude, šteta je već napravljena. Ako baš žudiš patike da pereš bez mašine - 2 sunđera, jedan vlažan, jedan suv, meka krpa i udri.

6. tako sam i ja, prvi noć, kupio one najkice sa prevrnutom kožom
    napio se ko stoka, otišao posle grada na sendvič
    nakrkao priloga, sve mi majoneza i ostala govna po njima
    posle pijan trljao krpom da ocistim
    sutradan se budim
    to izblijedilo gdje sam trljao
    bio sam nervozan
    ali boze moj, sta da im radim
    to je nasa greska prijatelju, na greskama se uci

8 sati su bile ok, sad evo kontam hahahah

7. kečap senf i majonez

8. pustile su boju i trenutno ima 4 nijasne zelene na njima

http://s32.postimg.org/hfabyz0px/3wp_Cn_LE.jpg
    To se sad tako nosi.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.