Patike

1. postovanje za vas Nikolas, drago mi je da te upoznajem poblize, pored cestih slava vidim da volis i patike ciji djon ima oblik amplitude

2. Takve slične sa amplitudama je i Barkli nosio, inače veliki dasica.. Oldskul patike

3. https://www.office.co.uk/medias/sys_master/root/hbc/hc8/9151796805662.jpg

od kako sam sebi kupujem patike ide ovo, menjaju se samo blago modeli, eventualno neke rupice i to je sve

4. Zvoni li ti telefon Sars - Lutka

5. Prave DASE nose samo BMW patike...

6. ne zvoni, drugo ove patike nemaju nista sa hipsterajem vec su bezvremenski simbol kad te boli kurac sta nosis, ali ipak te boli... donosio sam krupne odluke u njima

7. Sprdam se.
    Imam druga koji vec 15 godina nosi samo Ribok klasik al bez zezanja toliko
    Radi u Aus i kad dodje ovde a ne zna kad ce sledeci put da dodje kupi po 4 para tipa za ne daj Boze
    Navika valjda sta li

8. знате пошто су ове кајри само сиве у кини код неке рибе од које сам куповао џорданке пре? 25 евра буразеру, фуш наравно као и све у кини али савршено урађена копија и не распадне се као кинеска говна која стижу код нас иначе

9. u kini su i original stvari jeftinije.sve fabrike su tamo.mislim da je kina raj za kupovinu

10. Kako lose tike kacite, ukus vam je uzas

11. mene hvata jezsa od belih patika

12. Nosite samo patike patike za trcanje

13. Au grok sta je ovo ruzno je ko kurac

14. Kako je pretoksičan ovaj gambi...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.